keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Kynsiblogit Goes Halloween - Bodom

Päätimme Kynsibloggaajien kanssa tehdä muutamia karmaisevia Halloweeniin sopivia kynsiä. Valitimme yhteiseksi teemaksi kauhuleffajulisteet. Virallinen Halloween -päivähän oli jo eilen, mutta suomessa taidetaan juhlia joko sitä edeltävänä tai sen jälkeisenä viikonloppuna. Joten ihan sopivaan väliin saan nämäkin kynnet julkaistua. 

Mä olen todella huono katsomaan kauhuelokuvia, joten siksi ehdotinkin elokuvajulisteita teemaksi. Tämä on kuitenkin sellainen leffa, jonka olen jopa nähnyt kahteen kertaan. Keskusteltiin meidän yhdessä meidän Kynsiblogi -porukan kanssa, mitkä elokuvajulisteet valitaan ja melkeinpä kaikki valitsivat jonkun ulkomaalaisen elokuvan. Itse en googlen kuvahaulla löytänyt mieleistäni julistetta. Sitten keksin, että onhan suomalaisiakin kauhuelokuvia. 



Kynsille lakkasin pohjaväriksi O.P.I:n Give Me Spacen, joka muistuttaa aivan yöllistä tähtitaivasta. Siihen päälle maalasin käsin öisen metsän ja julisteessakin olevan teltan. Ja sanonko mä mitä. Siis ihan oikeasti miten voi olla niin vaikea maalata yksi teltta? Maalasin sen varmaan viisi kertaa, sillä sain sen aivan muodottomaksi alussa. Loppujen lopuksi sain siitä tarpeeksi telttaa muistuttavan. Vaikka Give Me Space on täydellisen värinen, siitä oli hieman vaikea erottaa edes mustaa akryylimaalia. Mattasin kuitenkin lakkauksen Glisten&Glown matta päällyslakalla, jolloin maalauksetkin erottuivat. 

Ennen näiden lakkausta mulla oli punaiset kynnet ja kuten arvata saattaa, kun niitä poistin nehän levisivät joka paikkaan. Ajattelin kuitenkin, että olen kauhuteemalla tekemässä kynsiä, joten annoin kynsinauhojen ja sitä ympäröivän ihon jäädä punertavaksi. 


halloween_bodom

Tykkätkö katsoa kauhuelokuvia ?

9 kommenttia:

  1. Haa ompas hauskan erilaiset! Oot kekseliäs! :D

    http://siirikiviharju.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Vau. Mattaus toimii hyvin näissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep.. Ei näistä ois saanu mitään selvää, jos en ois matannut :D

      Poista
  3. Hih, ihan mahtava idea jättää sormenpäät punaisiksi :D hienot kynnet muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Ensin ärsytti, että iho värjäänty, mutta sitten ajattelin käyttää hyödyksi :D

      Poista
  4. Ihan sopiva lisä tuo punainen iho halloween-kynsiin! :D Ja siis lakkaushan on tosi onnistunut, waude ♥

    VastaaPoista
  5. Hauska lisä toi punainen iho =D. Hienot kynnet muutenkin!

    VastaaPoista