lauantai 20. kesäkuuta 2020

Lakkaushaaste: Hyvää Juhannusta!

Kuukausi on taas vierähtänyt ja kesä on pitkällä. Kesäkuun teemana on aikaisemmin ollut Juhannusruusut, mutta tällä kertaa valittiin teemaksi Juhannus. Aiheena se on aika laaja, joten hauska nähdä mitä kaikki ovat keksineet. Menkää kurkkaamaan:


Mulla tuli heti mieleen näitä kynsiä miettiessäni KOIVUT. Ne kuuluu Suomen kesään ja Juhannukseen. Sitten rupesin miettimään taustaa, josta meinasin tehdä vaalean sinisen, jotta lehdet erottuu. Onneksi en tehnyt. Näistä tuli super kivat.

Itsellä tänä juhannus on todella erilainen, kun aikaisemmin. Mä oon varmaan 25 vuotta ollut Juhannuksena mökillä, mutta tänä vuonna jäin sitten kaupunkiin.Tosi outoa. Kaupunkin on aika hiljainen ja täällä on ihan erilailla tekemistä. 

juhannus

Kynsissä on pohjalla ohut kerros valkoista essencen wild white ways lakkaa, jotta liukuväri olisi helpompi tehdä. Liukuvärissä käytin picture polishin lakkoja freya's cat, cyan, clouds, autumn ja sun flower. Näillä loin kivan kesäyötä muistuttavan auringon laskun kynsille. Lakkoja sai tuputella aika monta kerrosta meikkisienellä, jotta liusta tuli sopiva eikä värien rajat jääneet suoriksi viivoiksi.

Etukäteen olin jo tehnyt valmiiksi leimadecalit silikoonimatolle, sillä mun kynsissä on niin voimakas kaari, että suorien viivojen leimaaminen on vaikeeta. Halusin puista kuitenkin suorat, siksi deacalien teko oli helpompaa. Matolle tehtäessä tälläinen kolmiosainen leima pitää vain muistaa tehdä käänteisessä järjestyksessä, kuin kynnelle. Leimoihin käytin Colour Aliken leimauslakkaa Martini Olive, Color clubin sunrise canyon, Moyran musta leimauslakka sekä valkoinen. Leimadecalit irroitin varovasti pinseteillä matolta ja pikakuivattavan päälyslakan avulla kiinnitin ne kynnelle. Ylimääräisen decalin leikkasin irti ja sen jälkeen siistin loput siveltimellä + kynsilakan poistoaineella.

juhannus

Millaiset Juhannuskynnet sinulla on ?

5 kommenttia: