maanantai 30. maaliskuuta 2020

Moyra kynsilakan ohennusaine

* Kaupallinen yhteistyö Cesars Shopin kanssa *

Sain jokin aika sitten Cesars Shopista testiin kynsilakanohentajan. Sillon mietin, että löytyyköhän multa edes ohennusta vaativia lakkoja, mutta sillon ei ollut aikaa käydä lakkoja läpi. Nyt kuitenkin halusin tehdä viikko sitten lakkauksen ja siihen tarvitsemani lakka oli kuivahtanut. Kuten alla olevasta kuvasta käy ilmi. Lakka oli päässyt kuivahtamaan todella pahasti, sillä olin käyttänyt sitä vain kerran aikaisemmin ja se oli noin vajunut.

ohennus

Yllä olevassa kuvassa näkyy selkeästi, kuinka vajunut lakkapullo oli. Alla olevassa kuvassa taas näkyy, kuinka paksuksi lakka oli mennyt. Siinä vieressä on myös toinen lakka, johon testasin ohennus ainetta.

Ohennusaineen pullossa ei lukenut suomeksi ohjeita, joten kurkkasin Cesarsin sivulta. Paljonko tätä tulee laittaa. Ohjeessa sanottiin muutama tippa, mutta se taitaa koskea lakkoja jotka ovat vain hieman kuivahtaneet. Nimittäin jouduin laittamaan tähän yli 20 tippaa. Laitoin siis perjaatteessa niin paljon tota nestettä, kuin lakka oli vajunut. Tässä tapauksessa se oli helppoa päätellä, sillä tiesin paljon lakkaa oli ollut pullossa aikaisemmin. Lakkaa sain sekotella aika kauan, sillä se oli niin paksuuntunutta ja ei meinannut sekoittua.

kuivuneet

Kaksi viimeistä kuvaa. Vasemmalla olevassa olen laittanut ehkä noin 10 tippaa ohentajaa ja se näyttää selvästi ohentuneelta. Ei kuitenkaan tarpeeksi. Viimeinen kuva on valmis tarpeeksi ohennettu lakka. Kuvasta sitä ei ehkä niin selkeästi eroa ymmärrä. Silloin kun lakka ei ollut tarpeeksi ohennettua, se jäi venyvänä "nauhana" pullon ja sudin välille. Kun lakka oli tarpeeksi ohennettua, siitä tipahti ylimääräinen tippa nätisti pulloon ja suti oli siisti.

Kokeilin ohentaa myös hololakan, jotta näkisin miten holohiput reagoi tuohon aineeseen. Lopputulos oli ohennettu lakka, jossa holohiput näyttää samalta kuin ennenkin. Eli ei vaikuttanut mitenkään holoefektiin.

Eli tämä on kyllä super toimiva tuote ja hintaa tällä pullolla on 6.90€/50ml.

ohennetut

2 kommenttia: