torstai 26. maaliskuuta 2020

Keväinen liukuväri

Ollaan jo Something can go wrong -blogin Heidin kanssa puhuttu pitkään, että pidetään joskus yhdessä Instagram live, jossa lakataan kynnet. Viime sunnuntaina se sitten tapahtui, kun Heidi kysyi multa millon aijon seuraavan kerran lakata kynnet. Meillä ei kummallakaan ollut aluksi, mitään suunnitelmaa miten lakata kynnet, liven edetessä päädyttiin tekemään samanlaiset kynnet yhden leiman erolla. 

ig_leimaus

Kynsillä on 5 kerrosta tuputeltuna meikkisienellä Kiara Skyn Tropic Like It's Hot ja Gimme a Beat lakkoja. Molemmat ovat aivan ihanan värisiä kirkkaita. Tropic Like It's Hot on todella kaunis limen värinen creme. Gimme a Beat on upea turkoosi creme.

Jos olisin jaksanut olla tarkempi liukuväriä tehdessäni olisin varmaan selvinnyt kahdella tai kolmella kerroksella, mutta koska mokailin ja tuputtelin liian kauan yhteen kohtaan lakkaa, jouduin tekemään enemmän kerroksia. Lopulta liukuvärin ollessa valmis, mulle tuli fiilis, että haluaisin lisätä Fairy Dustia ja sitähän sitten lisättiin.

Ette voi uskoakkaan kuinka vaikeata leimojen valitseminen oli etänä. Koska ei oltu suunniteltu valmiiksi yhtään mitään, selailtiin aika pitkään laattoja. Meinattiin jo luovuttaa ja valita molemmille eri leimat, mutta sitten se löytyi Über Chicin laatasta 13-03. Laatassa oli kaksi yhteensopivaa, melkein samanlaista, kuviota joita käytin. Mä laitoin peukaloon ja nimettömään isomman kuvion ja muihin pienemmän. Käykää kurkkaamassa Heidin blogista, mikä on ainut ero meidän lakkausten välillä. Leimauksessa käytin Moyran mustaa leimauslakkaa ja mun ihan lempileimasinta Moyran isoa läpinäkyvää, jossa on timanttikoriste.

ig_liukuv

Katsoisitko kynsienlakkaus liveä ?

2 kommenttia: