lauantai 30. marraskuuta 2019

Bluesky kynsilakat

* Saatu ilmaistuote: Bluesky Sunny Top Coat *

Cesars Shopiin on saapunut vihdoin myös Blueskyn kynsilakat ja niitä mä olenkin odottanut, sillä en itse käytä geelilakkoja.  Ihastuin täysin Blueskyn sävyihin, kun tutkin heidän geelilakkojaan ja autoin Satua tikuttamaan niitä. Kynsilakoissa saapui niin monta lemppariani, joten oli kauhean vaikea valita mitä haluisin ostaa kokeiltavaksi. Päädyin ostamaan yhden cremen ja yhden glitterin.

bluesky_stonedrose

Ihana glitterlakka kynsillä on Blueskyn Pink Gold. Se on aivan ihana ruusukultainen glitterpommi kirkkaalla pohjalla. Mun kynsillä tätä on kaksi ja puoli kerrosta, laitoin kynnen vapaankasvun kohdalle kolmatta kerrosta, mutta en koko kynnelle. Lyhyisiin kynsiin riittäisi varmasti kaksi kerrosta.

Muissa kynsissä on pohjalla kaksi kerrosta upeaa nudea nimeltä Stoned Rose. Aivan ihanan värinen nude, hieman punertava, mutta ei liikaa.

Leimat ovat Über Chicin laatasta 13-03 ja leimattu Moyran valkoisella leimauslakalla sekä Konadin Barbababa leimasimella.

Kaikilla kynsillä on päällyslakkana Blueskyn Sunny Top Coat -päällyslakkaa, jonka sain Cesars Shopista testiin. Lakka näyttää pullossa oudon samealta, mutta kynnelle se tekee kiiltävän pinnan. Tämä ei myöskään sutannut leimoja, mutta aina kannattaa muistaa, ettei paina liikaa sivellintä.

bluesky_kynsilakka

Lakkojen siveltimet ovat aika leveitä ja paksuja, jopa leveämpiä kuin O.P.I:n lakoissa. Niitä on silti helppo käyttää, koska sivellin on suht jäykkä ja helppo hallita tämän takia. Ainakin itse koin, että näillä oli todella helppo työskennellä, eikä tarvinnut paljoa siivoilla kynsinauhoilta mitään pois.

Lakkapullon koko on 15 ml, joten lakkaa kyllä riittää.

bluesky_kynsilakka

Kiinnostaako sinua uudet kynsilakkamerkit ?

1 kommentti: