maanantai 20. toukokuuta 2019

Lakkaushaaste: Monochromatic colors

Kuukausittaisen lakkaushaasteen aika ja teemana meillä oli Monochromatic colors, jota mä olen itse ehdottanut ja silti se tuotti niin paljon pään vaivaa. Mchromatic tarkoittaa, että käytetään vain yhtä väriä ja sen eri tummuusasteita. Menkää kurkkaamaan, mitä muut ovat tehneet.


1

Oon joskus vuosia sitten osallistunut haasteeseen, jossa piti myös tehdä monochromatic nails. Silloin etsin netistä ideoita ja löysin armejakuvioiset kynnet. Silloin käytin pinkkiä, mutta tällä kerralla halusin käyttää ihan metsänvihreää.

Kaikissa kynsissä on pohjalla kaksi kerrosta Color Clubin Tribe and True lakkaa. Siihen päälle tein dotting toolilla tollaista kuviointia samalla lakalla, johon toiseen oli sekoitettu vähän valkoista vaalentamaan väriä ja toiseen mustaa tummentamaan. Näiden lisäksi käytin vain mustaa, sillä onhan se kaikista tummin sävy kaikissa väreissä ja kolme väriä jäi vähän tyhjän tuntuiseksi. Kynnet jäi hieman muhkuraisiksi, sillä laitoin laikut liian paksuksi. Mutta ei se haittaa.

4

Ootko sä koskaan kokeillut tehdä monochromatic kynsiä ?

5 kommenttia:

  1. Hei nää on kivat kun olen armykuosin suuri ystävä <3

    VastaaPoista
  2. Ai vistit miten makeet <3
    Onko tää muuten se vihreäsävy mistä silloin keväällä puhuttiin, että etit sellasta mutta sitte sulla oli jo itsellä sellanen :'D

    VastaaPoista
  3. Ompa upeet! <3 Tekee heti mieli itsekin tehdä armykynnet!

    VastaaPoista
  4. Olipa kiva idea, ja todella hieno toteutus! :) Ja sulla on ainakin samaa väriä koko kynnet, kun käytit vain yhtä lakkaa vaalennettuna/tummennettuna. Mäkin mietin tuota, mutta sitten päädyin kuitenkin kolmeen eri lakkaan mikä oli vähän virhe, kun oli niissä sitten kuitenkin sävyeroja :/

    VastaaPoista
  5. Hirmu upeet! Mulla on ollut jo kauan suunnitelmissa armykynnet, mut en ole saanut aikaseks tehdä niitä :DD

    VastaaPoista