sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Ananas, ananas, ananas...


Sain idean näihin kynsiin, kun olin Cesarsilla testailemassa uusia leimauslaattoja ja tekemässä huvinvuoksi mallitikkuja leimadecaleista. Ja tein ihanan tikun pinkillä pohjalla ja siihen päälle ananaksia. Silloin tiesin heti, että on pakko tehdä kaikille kynsille ananaksia.

3

Näiden kynsien teon aloitin tekemällä leimadecalit. En tiedä minkä ihmeen hetkellisen järjenmenetyksen koin tehdessäni niitä, sillä tein vanhingossa 20 leimadecalia. En siis käsitä, miten ihmeessä mä olen ajatellut tavitsenvani noin monta. Ja miettiikää, kun piti värittää noi kaikki. Ensin vihreällä ja sitten keltaisella koko ananas. Lopuksi laitoin vielä varmuuden vuoksi valkoista, jotta pinkki ei kuulla läpi keltaisesta. Tämä ihana ananaskuvio löytyy Moyran leimauslaatasta 66 Exotique.

Lakkasin jokaiselle kynnelle kaksi kerrosta Color Clubin One Step Modern Pink lakkaa, joka on kaunis creme neonpinkki lakka.

Leimadecalit kiinnitin kirkkaan lakan avulla. Levitin lakkaa ihan ohuelti ja painelin decalin varovasti siihen kiinni. Yli menevät decalit siistin So Nailiciousin 04 Slayer siveltimellä* ja asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella.

* = saatu

1 2

1 kommentti: