keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Lakkaushaaste: Kukkasia kynsillä

Heippa hei! Pitkästä aikaa täällä taas. Viimeiset kolme kuukautta olen miettinyt blogin kohtaloa, enkä vieläkään osaa sanoa varmasti, mitä teen. En kuitenkaan haluaisi kuopata tätä. Välillä olen kuitenkin miettinyt, että lukeeko kukaan enää blogeja? 

Kynsikolleegojen kesken päätimme pistää pientä haastetta kehiin ja se sai minutkin innostumaan taas pitkästä aikaa kunnolla lakkausten koristelusta. Tähänkin meidän ensimmäiseen haasteeseen taisin lakata kolmet sopivat kynnet.

Meitä on mukana minun lisäksi MarinaRia G, Kaisa ja Hanna.  Postaukset ja kuvat julkaistaan joku kuun 20. päivä klo 6.00. Ensimmäiseen haasteeseen kaikki eivät vielä ehtineet mukaan, mutta tulevaisuudessa kaikki julkaisevat postauksensa samaan aikaan. Instassa meidän kuvia löytää häshtägin #kynsivaihtarit takaa.

IMG_6786

Inspiraation näihin kynsiin löysin, kun viime viikonloppuna osallistuin Kalenterimanian -miittiin ja halusin tehdä sinne kivat ja Kalenterimanian väreissä olevat kynnet. Ryhdyin tekemään näitä myöhään illalla, vaikka mun oli tarkoitus mennä aikasin nukkumaan aikaisen herätyksen takia. Onneksi mulla oli suunnitelma valmiina, joten ei tarvinnut vielä yöllä alkaa miettimään mitä tekisin. 

Lakkauksen pohjalla on vaaleanharmaa ncLA:n hentoinen holo Far North. Siihen päälle leimasin Moyran mustalla leimauslakalla Moyran "mini" leimauslaatasta numero 11 tekstileiman. Laitoin vielä toiseen kertaan saman leiman, mutta Wild&Mildin hopeisella chromelakalla Angel Delight.  Hopeinen leima ei näy harmaalla pohjalla kunnolla. Tarkoituksena olikin, että se näkyykin vain tietystä kulmasta katsottaessa selkeästi.

Ihan ensimmäisenä olin jo tehnyt valmiiksi silikoonimaton avulla leimadecalit MoYoun Flower power kokoelman laatasta 18. Väritin kukat piCture pOlishin sizzlellä ja annoin niiden kuivua rauhassa. Decalit  siirsin kynnelle kostean kirkkaanlakan päälle ja siihen sudin kevyesti China Glazen Fairy Dustia, jonka jälkeen laitoin paksun kerroksen päällyslakkaa.
IMG_6784 IMG_6794

Onko Moyra teille tuttu merkki ?

Minulle tämä oli ensimmäisiä kosketuksia kyseiseen merkkiin. Aikaisemmin olen vain ihastellut heidän laattojaan netista. Nämä taisivat olla toiset kynnet, joihin leimasin Moyran laatoilla ja lakalla. Tykkään.  Tiesittekö, että näitä laattoja saa nykyään myös CesarsShopista ? Saatoin nimittäin itse hieman hullaantua, kun laatat sinne saapuivat. Minun oli tietysti päästävä hipelöimään laattoja ja yllätyin, kun nämä "mini" laatat ovatkin samankokoisia, kuin MoYoun laatat.

12 kommenttia:

 1. Ihanat! Mulla leimaukset meni ihan päin Peetä ja otin sitten käyttöön turvakoristelun. :D Pitääkin muuten tehdä noita leimadecaleja ja aloittaa niin paluu takaisin leimauksen saloihin.
  Kivaa keskiviikkoa Laura ja ihanaa, että lähdit mukaan haasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha.. voi ei :D mäkin tein 20 vai 15 leimadecalii varmuuden vuoksi :D samoin sulle ja kiva lähtee mukaan (:

   Poista
 2. Tosi kivat kynnet, tekstileimat ja kukat <3 kyllä blogeja luetaan nykyään, miksi ei luettais? Ei kaikki Instaa ja Instassa se kuva hukkuu virtaan, blogissa pitää ihan keskittyä lukemaan ja katsomaan kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 en mä tiiää... mulle vaa tuli sellanen fiilis, kun kommenttejakaan ei enää tule :(

   Poista
 3. Vau, tosi hienot! Sun värivalinnat osuu aika usein just eikä melkein siihen mistä tykkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 kiva kuulla että joku tykkää samoista väreistä kun mä (:

   Poista
 4. Nämä on kyllä niin kauniit ja tuo värimaailma iskee kympillä ♥
  Ovat varmasti monelle inspislähteenä tulevaisuudessa :)

  VastaaPoista
 5. Nää on niin ihanat!! Hitsi ku mä unohdin lähteä mukaan noihin kynsivaihtareihin. Lahosta päästä kärsii koko ruumis ja blogi :D

  VastaaPoista
 6. Apua miten ihanat<3 Mulla on vähän samat fiilikset bloggaamisesta, kun tuntuu ettei ketään enää lue blogeja. Ennen tuli tosi monta kommenttia aina jokaseen postaukseen, mutta nykyään hyvä jos tulee edes pari kommenttia kuukaudessa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 joo ihan sama.. vaikka niitä katselukertoja tulee.. silti jää fiilis lukeeko kukaan ? vai klikkaako ne vaa auki ja se oli siinä ? :(

   Poista