perjantai 8. joulukuuta 2017

Vaaleanpunaista kimallusta

*Osa tuotteista saatu testiin Wild & Mildin maahantuojalta*

I Love Me -messuilla pyörähdin Wild & Mildin pisteellä tutkailemassa, millaisia lakkoja heillä oli esillä ja oliko edelliseen vuoteen verraten tullut, jotain aivan uutta. Hetken tutkittuani maahantuojan edustaja tuli keskustelmaan kanssani ja sain häneltä mukaan muutamia lakkoja ja leimauslaattoja testattavaksi. Lakkoja katsellessani päädyin valitsemaan muutaman lakan yhdistelmiä, jotka sopivat toisiinsa. Yhdestä yhdeistemästä teinkin tälläisen lakkauksen.

wildandmild

Lakkasin jokaiselle kynnelle 4 kerrosta hentoa vaaleanpunaista Miss Taken, joka on ennemminkin tarkoitettu käytettäväksi ranskalaisessa manikyyrissä. Halusin kuitenkin kokeilla, kuinka monella kerroksella tämä lakka peittää ja mielestäni neljä kerrosta on vielä suht kohtuullinen määrä vaalealta lakalta. 

Peukaloon ja keskisormeen laitoin aivan ihanan väristä kimallusta Party Animalia. Tämä on yhdistelmä pienen pieniä hopeisia hologlittereitä sekä isompia ruusukultaisia glittereitä. Tykkään aivan älyttömästi tämän värisistä lakoista.

Etusormeen ja nimettömään leimasin vielä uudesta laatasta kivoja koukeroita chromelakalla, joka leimaa todella loistavasti. En näitä lakkoja napannut matkaani messuilta, mutta luettuani Nenan blogista näistä oli pakko käydä ostamassa lähimmästä myyntipisteestä pari, että pääsen testaamaan itsekkin näiden suoriutumiskykyä leimauksessa, joka oli todella hyvä.

vaaleanpunainen

Wild & Mild -  Party Animal *
Wild & Mild - Miss Taken *
Wild & Mild - Rise & Shine

laatta XY-A11*

*  = saatu

wildmild

Millaisista leimoista sinä tykkäät eniten ?

4 kommenttia:

  1. Hyvällä maulla hempeät! Näistä minäkin tykkään, vaikka hempeät asiat ei olekaan ihan mun mieleisiä.

    Koukeroleimat on ykkösiä! :)

    VastaaPoista