maanantai 11. joulukuuta 2017

Jewels, Summer, London & Kitty

piCture pOlish julkaisi pitkästä aikaa uusia toinen toistaan ihanampia lakkoja. Minä kotiutin niistä neljä, mutta yhden vielä tilasin ja menen tällä viikolla hakemaan Cesars Shopista.  Innostuin todella paljon kuvailemaan näitä lakkoja ja tein niistä vertailuja omistamiini piCture pOlishin lakkoihin, joten kuvia on paljon.

jewels

jewels on fuksian pinkki jellylakka, joka taittaa violettiin. Ja on täynnä piCture pOlishille ominaista holohiutulaa. Lakka peittää mainiosti kahdella kerroksella, mutta perfektionisti laittaisi varmaan kolme kerrosta. Tietyssä valossa lakka taittaa myös siniseen.

10.12.2017 099 10.12.2017 174

Vertasin jewelsia kolmeen erilaiseen pinkkiin, mutta yhdessäkään ei ole mitään samaa kuin tässä kauniissa lakassa.

10.12.2017 175


summer

summerista tehtiin kokonaan uusi versio ja siitä poistettiin isot glitterit kokonaan. Uusi versio summerista on kaunis korallinvärinen lakka, joka taittaa kultaa ja on täynnä holohippuja. Tämä peittää myös kahdella kerroksella. Koostumukseltaan se on jotain jellyn ja cremen välistä eli crelly.

10.12.2017 079 10.12.2017 177

Vertasin tätä myös kolmeen lakkaan, jotka koin omasta kokoelmastani jollain tasolla samanlaiseksi. Ensimmäinen vertailukohde oli tietysti vanha summer ja nämä ovat toisiinsa verrattuna kuin yö ja päivä. Aivan erilaiset. Paris on myös korallinen lakka, mutta silti aivan erilainen. Ja embrancea nyt tuskin voi edes tähän verrata, mutta halusin kolme vertailukohdetta ja tämä oli kaikista lähimpänä omistamistani lakoista.

10.12.2017 191


london

london on sinisen harmaa jelly, täynnä ihania holohippuja. Holohiput heijastavat todella kauniisti sateenkaaren väreissä. Lakka peittää kahdella paksummalla kerroksella.

10.12.2017 018 10.12.2017 136

londonia vertasin myös kolmeen kokoelmistani löytyvään lakkaan. Mutta yksikään ei näistä ei ole lähelläkään londonia.

10.12.2017 145

kitty

kitty on kaunis sininen, joka taittaa vihreään ja violettiin. Koostumukseltaan hän on jelly, täynnä holohippuja. 

10.12.2017 054 10.12.2017 157

kittyyn löysin aika hyvin verrattavissa olevia lakkoja, mutta eivät ne ole samanlaisia sitten ollenkaan. Free ja kitty ovat kootumukseltaan hyvin samanlaisia, mutta väriltään erilaiset. Kaksi muuta vertailukohtaani eivät  kyllä mene lähellekkään kittyä.

10.12.2017 158


Tilasitko jo jonkun vai mietitkö vielä ?

12 kommenttia:

 1. Kiva saada näin nopeesti oikeita vertailukohteita näihin lakkoihin :) oon ainakin sun swatchien perusteella tyytyväinen omiin ostoksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kyllä hassuja ne niitten omat. Kiva kuulla ☺️

   Poista
 2. En vielä ehtinyt tilaamaan, mutta tänään laitan ainakin Summerin tilaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tilata nopeesti.. Niitä oli aika vähän cesarsilla jäljellä.

   Poista
 3. En ole tilannut näitä. Olen yleensäkin vähän hidas syttymään pp:n lakoille, vaikka tykkäänkin niistä. Eniten mut sai huokailemaan Sizzle ja Free. Ehkä ensi talvena isken silmäni Londoniin tai johonkin muuhun. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sizzle on kyllä ihana, mutta harmi että se on lopetettu

   Poista
 4. Oho, onpas Kitty tosiaan aivan erilainen Freen ja Calmin rinnalla! Mä kun jätin sen suosiolla pois niiden takia :D Onko sulla Alicea? Nyt jäi nimittäin mietityttää, että onko se sittenkin enemmän Alicen kaltainen..
  Mä tilasin näistä nyt alkuun kaksi, Summerin ja Londonin. Muista jään oottaan vielä lisää kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla.. Voin laittaa sulle niistä myöhemmin tänään kuvan ☺️

   Poista
 5. Siis kuinka sulta tulee postaus ulos näin nopeesti!! Eiks nää julkastu eilen?? Oon ihan hämilläni, mut kiitos :) en osaa päättää mitä haluun!

  VastaaPoista
 6. Minulta tulee huomenna oma postaus :) ehkä kivoimmat oli Wine ja Kitty, London on myös ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä jäin ekaks vähän kahden vaihelle winen kanssa, mutta nyt kuitenkin hommaan senkin 🙄 kiva lukea mitä sä tykkäät ☺️

   Poista