maanantai 13. helmikuuta 2017

Mahtava postipäivä!

Tammikuun alussa osallistuin Instagramissa piCture pOlishin järjestämään kilpailuun, jossa siis piti vain tykätä heidän kuvastaan. Muutamaa päivää myöhemmin heräsin kuumeisena joskus neljältä aamuyöstä enkä saanut enää unta. Otinpa siis puhelimen käteen ja katselin mitä yönaikana oli tapahtunut. Huomasin piCture pOlishin kommentin ja olin ihan, että miksi ihmeessä he ovat mut kommentissa maininneet. No olinpa voittanut 50$ + ilmaiset postit. Valitsin tuotteet heidän sivuiltaan ja jäin odottamaan, milloin ne saapuvat. 

Yksi päivä tammikuun puolessa välissä tuli sitten DHL:ltä viesti, että milloin haluan toimituksen. Valitsin samana iltana klo 17-21 välillä. Ja sitten istuinkin kotona odottamassa, milloin paketti tulee. Mun oli sinä iltana kanssa tarkotus värjätä hiuksia, joten en ihan hirveen myöhään voinut odottaa. Annoin itselleni vähän vaille seitsemään aikaa odottaa ja sitten aloitin värjäämään hiuksia. Mun tuurilla tietenkin olin saanut puolen tukkaan laitettua värit ja silloin se lähetti soitti. No ei auttanut muu, kun mennä hakemaan paketti alakerrasta. Ja sieltä saapui kolme ihanaa lakkaa ja sivellin super hyvin pakattuina Austraaliasta asti.

 photo postia_zpsdeumrgog.jpg  photo electric_dream_zpszm5ace9o.jpg

Electric dream on kaunis korallin pinkki lakka hajanaisella holoefektillä. Lakassa on myös kultaisia ja pinkihtäviä hiutaleita. Lakka on kahdella kerroksella hyvin peittävä. Lakkan on suunnitellut Nail Polish Anon jo vuonna 2013.

 photo meow_zps786am0db.jpg

Meow on kaunis salvian vihreä lakka, täynnä hajanaista hopeista sekä holoa hiutulaa. Lakka peitti piCture pOlishille ominaiseen tapaan kahdella kerroksella. Lakka on julkaistu 2016 ja sen on suunnitellut nata3110nata.

 photo monroe_zpsd1rlv6os.jpg

Monroe on kastanjanruskea jelly lakka täynnä hajanaisia holohiutuloita. Tämäkin lakka peittää kahdella kerroksella, ainakin omat kynteni. Tarkempi henkilö saattaa haluta laittaa kolmannen kerroksen. Tämä lakka on julkaistu jo 2012 ja se on piCture pOlihin suunnittelema.

Onko teillä mitään näistä lakoista ?

3 kommenttia:

  1. Electric dream löytyy ja Meown mielelläni omistaisin ♥
    Noissa kansainvälisissä kilpailuissa on aina mukavaa, kun joku tuttu nimi voittaa jotain. Tuntuu kuin omalle kohdalle ois sattunut voitto :D

    VastaaPoista
  2. No onpa sulla kayny tuuri! :) Multa loytyy noista Electric Dream.

    VastaaPoista