tiistai 14. helmikuuta 2017

Jar Of Hearts

En hirveän usein tee teema kynsiä, mutta yksi kerta Cesars Shopissa käydessäni löysin leimauslaatan, jonka pohjalta halusin tehdä kynnet. Laatan kuvat sopivat ystävänpäivään ja tässä sitä ollaan. Näistä tuli kyllä tosi kivat.

 photo ystavanpaiva_zpsqy4nkyb8.png

Lakkasin peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin kaksi paksuhkoa kerrosta electric dreamia, sillä mulla on muutamassa kynnessä paikka, enkä muuten saanut niitä kunnolla piiloon.  Keskisormeen ja nimettömään lakkasin kaksi kerrosta cherishiä ja annoin niiden kuivua hetken.

Olin jo etukäteen tehnyt leimadecalit valmiiksi silikoonimatolle. Leima löytyy Creative Shopin laatasta 19. Lakkasin matolle kerrokksen kirkasta lakkaa, kymmenelle kynnen kokoiselle alueelle. Näiden päälle leimasin mustalla MoYoun leimauslakalla nuo kuvat ja annoin kuivua. Väritin noiden purkkien sydämet electric dreamilla ja sen jälkeen osan purkista ncLA:n lakalla Like.. Totally Valley Girl. Purkkien kannet väritin myös ncLA:n lakalla Volume IV, mutta unohdin sen kuvasta. Decaleitten kuivuttua siirsin ne kynsille, joihin olin lakannut ohuen kerroksen kirkasta lakkaa.

 photo lakat_zps3ke6wclt.jpg

Lakat:

piCture pOlish - electric dream
piCture pOlish - cherish
ncLA - Like.. Totally Valley Girl (saatu)


HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

6 kommenttia:

  1. Voi miten ihanat! <3 Ei hirveästi helpota mun innostusta leimadecaleihin, mutta tuota laattaa en tarvi kuitenkaan. Enhän? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 tää tekniikka on musta niin paljon kivampi kun leimaaminen, sillä omat kynnet on niin kaarevat. Siinä laatassa on kyllä aika kivoja kuvioita ;)

      Poista