keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Kultahiutaleilla koristeltu

Viime aikoina on ollut puutetta lakkausideoista ja onkin tullut viime aikoina lakattua hyvin yksinkertaisia lakkauksia tai muokattua vanhasta lakkauksesta hieman erilainen. 

Näihin kynsiin sain idean, kun tutkin mun swatchtikku purkkia. Löysin sieltä kaksi toisiinsa sopivaa lakkaa ja rupesin miettimään koristelua. Törmäsin vielä kolmanteen tikkuun, joka oli aivan täydellinen kaveri näille kahdelle.

 photo yksinkertaiset_zpsg6wzpp4v.png

Lakkasin etu- ja keskisormiin kaksi kerrosta kauniilla hyvin neutraalilla O.P.I:n Taupe-less Beachilla. Lakka on todella hyvin käyttäytyvä creme, joka ei valu kynsinauhoille. Muihin sormiin lakkasin kaksi kerrosta Essien, syksy 2016 kokoelmaan kuuluvalla, Go Go Geishalla. Lakka on kaunis vanha pinkki. Tämäkin lakka käyttäytyy todella nätisti eikä valunut kynsinauhoille ollenkaan. Jokaiselle kynnelle lakkasin yhden tai kaksi kerrosta kultaista hiutaletta, lakasta I ♥ My Golden Pumps, joka kuuluu Essencen Merry Berry vuoden 2015 joulukokoelmasta.

 photo lakat_yksinkertaiset_zpsv8tgfkjn.jpg

Lakat

Essie - Go Go Geisha
Essence - I ♥ My Golden Pumps
O.P.I - Taupe-less Beach

2 kommenttia:

  1. Oi, miten hyvin sopiikaan kultahippuset tuollaisen melko neutraalinkin lakan päälle - enpä oo ennen edes ajatellut että voisi sopia! :)

    VastaaPoista