tiistai 13. joulukuuta 2016

Jäistä pitsiä

Yks päivä rupesin lakkaamaan kynsiä värien pohjalta. Olin valinnut kaksi hyvin jäistä sävyä, mutta mulla ei todellakaan ollut mielessä, minkään näköstä koristelua. Tutkiskelin lakkalaatikoita ja löysin nätin holotopperin. Lakkasin kerroksen sitä, ei riitä vielä tarvii jotain. Sit välähti, leimaus on nopeeta, sen mä teen. Ja niin teinkin sen jälkeen, kun olin puol tuntia ettiny sopivaa kuviota. En halunnut liian peittävää, mutta toisin kävi. Valitsin mun lempi leimauskuvion ja näistä tuli kivat. Kivemmat, kun odotin. Sillä yleensäm kun toimin näin lakkaus menee pilalle.

 photo jainenpitsi_zpscyqxput5.png

Keskisormesta ja nimettömästä löytyy kaksi kerrosta, Essien syksy 2016 kokoelmaan kuuluvaa, todella nättiä murrettua vaaleansinistä/ turkoosia, nimeltä udon know me. Lakka levittyy vaivattomasti ja tuntuu tasoittuvan kynnellä itsestään. 

Muissa kynsissä on Essien petal pushershia myös kaksi vaivatonta kerrosta. 

Jokaisesta kynnestä löytyy ohut kerros nättiä holotopperia. Kuvissa se ei erottunut oikein kunnolla paitsi pikkurilleistä hieman. Livenä se näkyi paljon selkeämmin tietyssä valossa. Tykkäsin kovasti, ettei efekti ollut tälläkertaa niin voimakas, vaan jäi juuri tuollaiseksi varovaikseksi kiilloksi. 

 photo jainenpitsi_lakat_zps5j5mkmoe.jpgLakat

ncLA - Shimmer Me Pretty
Essie - petal pushers
Essie  - udon know me

4 kommenttia:

 1. Tuo topperi näyttää just kivalta noin, että tuo pientä kimallusta kynsiin ♥ Ja tosi kivat värit noissa lakoissa :)

  VastaaPoista
 2. Miten sie saat tolla valkosella noin hyvin leimattua? :o Miula se aika joko jättää menemättä leimasimelle tai jos saan sen leimasimelle, se ei siirry kynnen pintaan :( tää ongelma etenkin clear jelly stamperilla. Ja päällylakan kun laittaa se leviää. Ps mikä leimauslaatta siula on? Näyttää ihanalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä :D ensimmäistä kertaa käytin tota... mulla on leimasimena born pretty storen läpinäkyvä.. ja siirty ongelmitta kynnelle. Päällyslakan laitan tosi paksuna kerroksena, silleen ettei sivellin osu kynteen.

   Leimaslaatta on BP-02

   Poista