maanantai 10. lokakuuta 2016

Kynsiblogit Goes Halloween - synkkä maisema

Kynsiblogit -facesivulla on menossa Halloween teemakuukausi, jonka aikana me bloggaajat julkaistaan blogeissamme teemaan liittyviä kynsiä. 

Teemakuukauden ensimmäiset kynnet taiteili Miracle, jotka olivat tosi hienot. Toisena vuorossa oli Kaisa, joka teki karmaisevan hienot kynnet. Nyt kolmantena vuorossa olen minä. Seuraavat kynnet löytyvät 13.10 Kuhan Lakkasin -blogista.


Pohdin varmaan viikon, mitä teen kynsille. Ja vasta lauantaina keksin sen. Mulla oli liikaa ideoita, joista en osannut sitten päättää, mitä tehdä.  Päädyin maalaamaan käsin maisemasiluetteja.
 photo halloween_kynnet_kaks_zpsmc20psvk.png

Tein maisemasiluetit decaleina. Lakkasin kirkkaat lakkalevyt über matolle, joiden päälle maalasin ohuella siveltimellä ja akryylimaalilla siluetit. Ensin piti toki muistaa maalata talojen ikkunat, jotka aluksi unodin. Onneksi akryylimaalin voi pyyhkiä vedellä pois.

Lakkasin jokaiselle kynnelle kerroksen üntia, jonka jälkeen suojasin kynsinauhat ctrl - alt - del - nestemmäisellä lateksilla. Lakkasin ohuen kerroksen valkoista jokaiselle kynnelle. Siihen päälle rupesin kerrostamaan liukuväriä kostealla meikkisienellä. Tuputtelin jokaiselle kynnelle 3-4 kerrosta lakkoja, jotta sain tarpeeksi tumman taivaan tehtyä. Liukuvärin päälle lisäsin vielä vähän lisäkimallusta tähdiksi. 

Lakkoje kuivuttua siirsin tekemäni decalit kynsille varovasti. Lakkasin ohuen kerroksen kirkasta kynsilakkaa, johon decal tarttui nätisti. Ylimääräiset decalit siivosin asettonittomalla poistoaineella ja pienellä siveltimellä. Kaiken komeuden päälle vielä paksu kerros Cesarsin pikakuivattavaa päälyslakkaa.

 photo halloween_kynnet_lahelta_zpsd42v3hrv.jpg photo halloween_lakat_zps2tdqvnjz.jpg

Lakat

piCture pOlish - freya's cat
piCture pOlish - forget me not
piCture pOlish - superior
Oriflame - white tip
China Glaze - Fairydust
Ünt - peelable basecoat

Tässä vielä osallistumisohjeet kisaan:

Kilpailuun voit osallistua itse tekemilläsi halloween-aiheisilla lakkauksilla. Kilpailuaika on 1.10.2016-31.10.2016 ja voittajan julkistamme 5.11.2016 Facebook-sivullamme. Tarkemmat osallistumisohjeet alla:

Kilpailuun osallistutaan Instagramissa tagaamalla kuvasi #kynsiblogitgoeshalloween. Osallistuaksesi profiilisi Instagramissa täytyy olla kilpailun ajan julkinen, että pystymme näkemään kuvasi. Varmistuaksemme siitä, että kuva on varmasti itse ottamasi, osallistumiskuvassa tulee näkyä käsin kirjoitettu paperi, jossa lukee sama hashtag eli #kynsiblogitgoeshalloween. Lakkaukset voivat olla omissa kynsissäsi tai jonkun toisen kynsissä, mutta lakkauksen tulee olla itse tekemäsi. Kynsiblogien bloggaajat äänestävät osallistuneista voittajan, jolle on luvassa halloween-aiheinen palkinto sisältäen kynsilakkaa ja koristeita. Palkinnosta lisää ihan lähipäivinä, mutta voimme jo tässä kohtaa luvata, että se on osallistumisen arvoinen eli kannattaa alkaa miettimään lakkauksia! Palkintoa sponssaamassa ovat Cesarsshop ja Cosmo Nordic Ab.

Kilpailuun osallistuvien ja voittajan kuvia voidaan julkaista Facebook-sivullamme. Facebook ei ole osallisena kilpailun järjestämisessä. Palkinto postitetaan vain Suomeen.


Tykkäätkö sä tehdä teemakynsiä ?

p.s. näistä kynsistä tulee video youtubeen tällä viikolla

6 kommenttia:

 1. Onpa nätit kynnet ja supernätit siniset taustavärinä :) Hei, tuli mieleen kun luin, että video tulee youtubeen. En kuitenkaan löytänyt blogista mistään linkkiä sinne tai sitten ei vain sattunut omiin silmiin. Ajattelin, että voisi olla ehkä hyvä veto laittaa se näkyviin vaikka sivupalkkiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: ohopsista... muistin että oisin sen joskus laittanut... kyvä että sanoit (:

   Poista
 2. Onpa tosi kivat! Siluettikynnet on aina tosi hienoja oli aihe mikä tahansa :)

  VastaaPoista