sunnuntai 30. lokakuuta 2016

I Love Cesars

Viime viikonloppuna järjestettiin Cesarsilla I Love Cesars -kynsitapahtuma. Tapahtuman aikaan liikeessä oli mahtavia tarjouksia, uuden geelilakkasarjan julkaisu (Suomessa), geelilakkauksia 5€ hintaan ja pientä purtavaa sekä aivan mahtava fiilis.
 photo cesars_picturepolish_zps1jluzu8j.jpg  photo cesars_ncla_zpssxuxrpx0.jpg  photo cesars_cnd_zpsgys107pe.jpg  photo cesars_leduuni_zpsuqjkbmji.jpg
Lauantaina ja sunnuntaina meitä oli muutamia kynsibloggaajia tekemässä geelilakkauksia ncLA:n Gelous? sarjan uusilla geelilakoilla. Lakat olivat hyvin helppokäyttöisiä. Ne levittyivät hyvin, eivät valuneet ja suurin osa peitti kahdella kerroksella hyvin (ainakin ne joita käytin). Muutamia hieman vaaleampia oli myös joukossa, jotka sopivivat hyvin esimerkiksi ranskalaisiin manikyyreihin.

ncLA Gelous? sarjan geelilakat ovat kaikki 7-free eli tuotteissa ei ole 7 yleisintä haitallista ainetta: tolueenia, formaldehydia, diputyylia, ftalaattia, formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia eikä kamferia. Sen lisäksi lakka kovettuu LED- tai UV-valoilla ja lakkaukset kestävät jopa 3 viikkoa kynsillä.
 photo cesars_geelilakkaus_zpss5wwugvt.jpg
Kuvassa: Nena ja Camilla lakkaamassa asiakkaiden kynsiä

Kävin itse kurkkaamassa tapahtuman menoa jo lauantaina ja silloin kuvasinkin suurimman osan kuvista. Lauantaina nautin vain tunnelmasta ja juttelin tuttujen kanssa sekä testailin vesimarmorointia koristelupisteellä. 

Sunnuntaina olin sitten lakkailemassa kynsiä ncLA:n Gelous? -geelilakoilla. Voin sanoa, että kyllä jännitti lakata muiden kynsiä maksusta. Olen kyllä lakkaillut ennenkin muiden kynsiä, mutta vain kynsilakoilla enkä ole ottanut niistä maksua. Ensimmäisiä kynsiä lakatessani kädet tärisi ihan kunnolla. En tiedä huomasiko sitä kukaan muu, kuin minä. Mutta jo toisia kynsiä lakatessani ei jännitys ollut enää niin paha. Neljät kynnet ehdin iltapäivän aikana lakata ja siinä kyllä riitti puuhaa, kun olin yksin. Mutta mukavaa se oli viihdyin todella hyvin.
 photo cesars_fun_zpsigs2jouj.jpg

Liike on kokenut viime kuukausien aikana muutoksia.  Sinne on tullut kahdeksan uutta hyllyä, jossa on valot jokaisessa hyllyssä. Nämä tuovat kivasti lakat esille ja lisävaloa liikkeeseen.

 photo cesars_lakkahyllyt_zpswweqofox.jpg  photo cesars_liike_zpsgq1ngkl3.jpg

2 kommenttia: