perjantai 23. syyskuuta 2016

Yksinkertaisen kaunista

Välillä, kun kärsin ideakadosta turvaudun usein liukuväriin ja johonkin helppoon koristeluun. Liukuväri on, kiva ja helppo tapa koristella kynnet, keino onnistua aina.

 photo liukuvaumlri_glitter_zpsmmro4yuu.jpg photo liukuvaumlri_lakkapullo_zpswgme6kvz.jpg

Lakkasin jokaiselle kynnelle untin peel off basecoatin, jonka päälle aloin suoraan tekemään liukuväriä. Unohdin siis normaalin aluslakan, joten loppujen lopuksi mun kynnet oli ihan siniset, kun poistin lakat kynsiltä.

Liukuvärin tein kahdella lakalla ja kostealla sienellä. Tuputtelin lakkoja noin 2-3 kerrosta per kynsi, jotta sain tarpeeksi peittävän lopputuloksen.

Päädyin lakkaamaan kynsille vielä ihanaa uutta ncLAn lakkaa, jotka ovat saapuneet Suomeen. Tämä lakka kuuluu heidän You Can't Swim With Us -kokoelmaan. Lakka on koostumukseltaan hyvin paksua, mikä on tässä tapauksessa vain hyvä juttu. Läpinäkyvät glitterit siityvät kynnelle hyvin helposti siveltimestä ja niitä tulee hyvä määrä.

Lakat

Unt - ready for takeoff
Faby - Plastic jewels and neon lights*
Essence - Meet me at the pool
ncLA - Glistening scales

* = saatu kynsimiitin sponsorilta

 photo liukuvaumlri_lakat_zpszlagemkc.jpg

11 kommenttia:

 1. Ikävää et sait siniset kynnet :( Mut kuyllä on kaunis lakkaus!Jännä lakka toi ncLA - Glistening scales.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: onneks se ei mitenkään pahasti jääny kynteen vaan sain sen kevyellä buffauksella pois :D Jep.. jännä mutta tosi kiva (:

   Poista
 2. Jos sulta löytyy kynsinauhaa poistavaa voidetta(esim minulla essenceä) niin sillä saa kynsien värjäytymät aika kivasti pois ilman että vaurioittaa kynsiä =)
  Pysyykö tuo Unt kuinka hyvin kynsillä vai lähteekö lakkaukset helpommin lohkeamaan? Eli kestääkö normaalia käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota en ookkaan testannut :D pitää pistää korvantaakse, jos värjääntyy uudestaan.

   En oo kerkenny tekee vielä kestävyystestiä, sillä se pois repiminen on niin kivaa :D ja luultavasti mun työn takia ei tulis pysymään hirveen pitkään :/

   Poista
  2. Pitänee itsellä ostaa testiin :D

   Poista