tiistai 6. syyskuuta 2016

Siilit ja syksyn lehdet

Löysin sunnuntaina käydessäni ruokakaupassa cittarin alelaarista Essien ihanan Petal Pusher -lakan ja mulle tuli heti mieleen lakkausidea syksyisistä kynsistä, mutta siinä vaheessa ei ollut vielä tarkempaa suunnitelmaa minkälaiset. Innostuin edellisten leimadecal kynsien teosta niin paljon, että halusin heti uudet. Löysin uusista Cretive Shopin leimauslaatoistani moniakin syksyyn sopivia kuvia. Päädyin kuitenkin siileihin ja lehtiin, sillä ne olivat söpöt ja simppelit.

 photo syksy_kynnet_lehtia_zpsaj4iovgd.jpg  photo syksy_kynnet_zps4fse5svs.jpg 

Lakkasin jokaiseen kynteen kaksi kerrosta Petal Pushersia, joka on tumma harmaa creme, joka taittaa siniseen. Lakka levittyi hyvin ja oli helppo lakattava.

Leimadecalit toteutin tutulla tavalla. Ohut kerros kirkasta lakkaa Uber matille, jonka annoin kuivua.  Lakkalevyjen päälle leimasin mustalla leimauslakalla siilit, jotka oli osana isompaa kuviota, mutta päädyin käyttämään näitä pieniä.  Toisiin kynsiin tein lehtileimalla hyvin värikkään syksyisen tunnelman. Värittelin leimat varovasti pienellä siveltimellä, mutta värit jäi aika läpikuultaviksi, joten laitoin niihin vielä valkoista lakkaa.

Leivitin kynnelle ohuen kerroksen kirkasta lakkaa, jolla kiinnitin decalit kynnen pintaan. Leikkasin ylimääräisen pituuden decaleista pois sekä siistin kynsinauhat. Laitoin päälle vielä Cesarsin pikakuivattavaa päälyslakkaa ja sen jälkeen vielä Seche Viteä. 

 photo syksy_kynnet_lahikuva_zpsprcpwiry.jpg

Lakat

Essie - Petal Pushers
Colour Alike - kind of black (leimauslakka)
piCture pOlish -  sun flower
piCture pOlish - remember
piCture pOlish - arabian
piCture pOlish - merge
piCture pOlish - autumn
Gina Tricot - Rain forest

Leimauslaatta - Creative Shop 23


Joko olette ryhtyneet tekemään syksyisiä lakkauksia ?

4 kommenttia: