perjantai 10. huhtikuuta 2015

#ablecs15 week9: My Newest Polish

Apua. Tää viikko on multa meinannu mennä ihan ohi tän haasteen suhteen. En ymmärrä miten mun rytmi meni niin sekasin pääsiäislomasta. Noh. Enköhän mä kerkeä vielä mukaan molempiin haasteisiin.

Valitsin ensimmäisenä toteutettavaksi uusin lakkani -haasteen. Mulla on niin monia uusia lakkoja tällä hetkellä, että otin tähän kaksi hyvin yhteensopivaa lakkaa. 

 photo kblogi1_zpsehsejvpk.jpg
 photo kblogi_zps7pia6csj.png
Naughty Nauticalin kotiutin facen Merkkilakka kirppis -ryhmästä. Tää on sellanen lakka, jonka oisin jo halunnu sillon kun se ilmesty, mutta jostain syystä jäi ostamatta ja nyt sain sen ja pari muuta, jotka olen halunnu. Lakan peittävyys on hyvä. Omille kynsilleni (nimetön, etusormi ja pikkurilli) laitoin kaksi en ohutta, mutta en paksuakaan kerrosta. Lakassa on hento hopeinen shimmer mukana. Sen takia ehkä loppujen lopuksi vierastin hieman lakkaa aikaisemmin, mutta nyt se on taas todella ihanan näköinen.

Tinselin ostin eräästä pienestä liikkeestä hintaan 4,50€. Sen alle laitoin kerroksen Ginan Silveriä (keskari ja peukku), vaikka ois ehkä pitänyt laittaa ainakin kaksi. Siihen päälle tuputtelin sienellä Tinseliä, ettei lakkaa tule turhan paksua kerrosta. Näihin (peukku ja keskari) laitoin alle myös kaksi ohutta kerrosta Peel Offia poistamisen helpottamiseksi.


Lakat

Essie - Naughty Nautical
China Glaze - Tinsel
GinaTricot - Silver (unohtui kuvasta)

 photo kblogi4_zpsvzitkgfp.jpg
 photo ablecs_zpsiuq7xncm.png

2 kommenttia: