keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

#ablecs15 week8: Happy Easter

Ensimmäinen haaste tälle viikolle ja valitsin pääsiäishaasteen. Ihan vaan sen takia, kun halusin käyttää yhtä uutta lakkaani, joka sopii täydellisesti pääsiäisen väreihin. Plus halusin lakata kynsilleni pupuja. Lapset varmaan töissä tykkää näistä kynsistä.

 photo kblogi3_zpsvk5aeirl.jpg  photo kblogi_zpsoi3h1zcr.png
The More The Merrier peitti hyvin kahdella kerroksella ja on aivan ihanan värinen. Kertoo varmaan jotain, että mulla on neljä aika saman sävystä lakkaa. I Just Can't Cope-Acabanaa täytyi laittaa kolme kerrosta, koska vielä toisellakin kerroksella siihen jäi kaljuja kohtia. Kolmas kerros kuitenkin pelasti sen. Oon rakastunut tähän keltasen sävyyn.

Puput lakkasin White On Whitella ja käytin kapeaa koristelusivellintä apuna. Valkoista täytyi laittaa kaksi kerrosta, ettei pohjalta näy kirkkaampaa väriä. Nyt pitää vielä toivoa, ettei alla oleva väri värjää valkoista. Laitoin kyllä väliin kerroksen pikakuivattajaa, mutta koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. Puput rajasin vielä ohuella siveltimellä ja Liquid Leatherilla, jota ohensin vähän kynsilakanpoistoaineella. Ihanan pikkutarkkaa hommaa. Korvien keskustat tein Life Is Beautiful lakalla, niinkuin myös nenän. Viiksien kanssa oli hieman ongelmia, sillä kun ensin kokeilin siveltimellä niistä tuli aivan liian paksut. Keksin kuitenkin käyttää hammaslankainta, jossa oli tarpeaksi ohut lanka ja se pysyi paikallaan.

Lakat

Essie - The More The Merrier
O.P.I -  I Just Can't Cope-Acabana
China Glaze - White On White
China Glaze - Life Is Beautiful
China Glaze - Liquid Leather


 photo kblogi_zpshpwmn7bw.jpg  photo ablecs_zpsiuq7xncm.png

2 kommenttia: