maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukynnet x2

Tässä vielä kahdet kynnet, joilla osallistuin kauneudenkaupan joulukynsikisaan.

Ensimmäiset (linkistä äänestämään) on tälläset ihanat joulunpunaiset skittletet. Nää on mun omat lempparit ja omasta mielestä tosi helppo tehdä. Tonttulakkinkin saa helposti tehtyä, kun ensin tekee ranskalaisen ja sitten siitä jatkaa kapeemmalla siveltimellä tonttulakin hiipan. Kapeemmalla siveltimellä, kun tekee vielä, punaisen lakan kuivuttua, valkoisella lakalla tai akryylimaalilla "karvareunan" sekä halutessaan siihen päälle voi lisätä vaikka hilettä. Ainut minkä toteutuksessa mulla oli vähän ongelmia oli toi joulukuusi. Meinasin nimittäin tehdä sen aluksi mustalla ja teinkin, mutta siitä ei tullut omasta mielestä sopivan kokoinen tai edes oikean mallinen, joten jouduin sen poistamaan. Sit vaihdoinkin valkoiseen akryylimaaliin ja sain tehtyä siitä oikeen muotoisen sekä kokoisen.

 photo joulukynnet_zps8440089b.jpg  photo joulukynnet5_zpsdb3f7f27.jpg  photo joulukynnet2_zps8b3cc80d.jpg  photo joulukynnet1_zps532a99bf.jpg

Lakat:

O.P.I - The Spy Who Loved Me
O.P.I - Sweet Memories

Valkoinen akryylimaali
Valkoinen irtohile

Memories on oikeesti ehkä, kuitenki tarkoitettu ranskislakaks. Se peittää kuitenkin ihan hyvin kolmella kerroksella, jos ei ole ihan pikkutarkka. Spy peitti hyvin kahdella kerroksella, mutta laiton vielä kolmannen kerroksen.

 photo kblogi1_zps90013217.jpg


Toinen (linkistä äänestämään) lakkaus on paljon yksinkertaisempi ja vielä helpompi tehdä. Ei tarvitse, kuin kolme eri lakkaa, dotting toolin ja meikkisienen.

 photo joulukynnet4_zps892e1166.jpg
 photo joulukynnet3_zpsec488914.jpg

Lakat:

O.P.I - Goldeneye
O.P.I - Over & Over A-Gwen
O.P.I - Sweet Memories

Goldeneyen kerrostin meikkisienen avulla keskisormeen, ettei tule turhan paksua lakkakerrosta. A-Gwen peitti hyvin kahdella kerroksella, mutta laitoin silti kolmannen kerroksen. Memoriesia on taas nimettömässä kolme kerrosta ja päälle tehty dotting toolin avulla pilkuista joulukuusi. Yksinkertaista ja helppoa.

 photo kblogi2_zps87edd115.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti