tiistai 30. joulukuuta 2014

Joulukuun ostokset

Pahoittelen pitkää blogihiljaisuutta. Työnhaun tuottaman stressin takia en ole kumpaakaan blogiani jaksanut päivitellä, mutta nyt olen taas paljon pirteämpi. Muutamat lakkaukset tässä ajassa olen tehnyt ja ne tulen ehkä esittelemään myöhemmin.

Tässä postauksessa ajattelin esitellä joulukuun aikana ostamiani kynsilakkoja, joita onkin kertynyt aika monta. Kaikki näistä paitsi Essie ja Ginan lakat on ostettu alennushinnoin.

 photo kblogi_zps92040827.jpg

Dried Pepper             Sugar Cane                    Watermelon Pulp          Black Diamond        Philosophy

Kicksin omia hiekkalakkoja oon monesti kattonu, mutta niiden hinnan takia ne on jääny suurelta osin ostamatta. Yhden oon ennen näitä omistanu. Hintaa näillä kaikilla oli 2,67€ / kpl. Joten taisin ehkä vähän hullaantua näiden kanssa. Sugar Cane, Watermelon Pulp ja Philosophy oli sellasia, jotka ostin sen takia että väri kiinnosti mua. Kaks muuta ostin muuten vaan, koska halpa. Tein lakoista pienet swatchit ja tykkäsin oikeestaan kaikista väreistä. Black Diamond paljastukin tummanlilaksi, mutta ei se mitää haittaa. Kynsiä en oo vielä kerennyt näillä lakkaamaan.

 photo kblogi2_zps742b5bc5.jpg  photo kblogi3_zpsbe89dd1b.jpg

             Summit of Style                                                    Rose Glitter                                           Snow

Summit of Style, sen näin jossain blogissa ja siihen tuli himo. Oli pakko vaan saada se. Kynsille asti se ei ole kuitenkaan vielä kerinnyt. Rose Glitter oli vähän niinkuin vahinko löytö. Katselin muuten vain ginassa lakkoja ja sitten tämä yksiö päätyi käteeni. Rakastuin heti. Kultaista ja pientä vaaleanpunaista glitteriä sekaisin. Ja sitten Snow. Tänkin tajusin facebookin kautta, joku oli vertaillut tätä ja Picture Polisih samantyyppistä lakkaa, koska mulla ei ole varaa PP:n lakkaan ostin tämän halpisversion. Omasta mielestäni tää on yhtä hyvä.

 photo kblogi5_zpsc20a8a2f.jpg

Mint Tint                 (nimestä ei saa selvää)                            Magic Dust                      Gray Sandstone

Lisää Kicksin alennuslakkoja. Kicksin omat makso noin 2,5€ / kpl , kai? Kerkesin repiä hinnat irti sekä kadottaa kuitin. Hups. Mint Tintin ostin sen takia, koska etsin peittävämpää mintun väristä lakkaa. Toivon, että tää on se.  Tän toisen nimi on kulunut pois, mutta ihana väri. Tän värisiä lakkoja rakastan. Magic Dust tuli Lumenen lahjapakkauksessa. Ihan nätti lakka. Gray Sandstone ihanan värinen. Rakastan. Hintaa tälle jäi alennuksen jälkeen pikkasen yli 4€. Näistäkään ei mikään ole kerennyt vielä kynsille sillä ostin nämä eilen.

 photo kblogi1_zpsb2377d16.jpg

Ipanema Beach

Ipanema Beach on kanssa lakka, jonka olen bongannut jostain blogista. Aikaisemmin en viitsinyt ostaa kalliin hinnan takia, sillä mulla on muutama kultanen lakka ennestäänkin. Nyt sorruin. Peel off basea en myöskään kalliin hinnan takia ole aikasemmin ostanu. Nyt ostinkin kaks, koska hintaa näillä oli vain 2,40€/kpl. Voitteko uskoa? Mä en nimittäin meinannu uskoa silmiäni. Meinasin ostaa enemmän kuin kaks, mutta sain hillittyä itteni. Sillä en tiedä miten tämä toimii kynsilläni.

Sekä Kicksin joulukalenterista ostamani neljä pikakuivattavaa Seche Vite päälyslakkaa. Viime vuonna ostin kaks ja nyt vasta on viimenen loppumassa. Oon kuitenkin nyt ruvennu lakkaamaan enemmän omia sekä muiden kynsiä niin ajattelin säästää samalla vähän rahaa.

 photo kblogi4_zps844a3939.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti