maanantai 9. kesäkuuta 2014

Ensimmäistä kertaa... Holoa

Heti kun alotin tän blogin alko kynsimasennus ja kauheet kiireet. Ei ollu aikaa lakata kynsiä uudelleen jos ensimmäinen idea meni pieleen. Parit kynnet on tullu lakattua, mutta ei oikeestaan mitään julkaisukelpoista. Ainakaan omasta mielestä. Mutta nyt luulen, että ollaan kynsimasennuksesta selvitty. Eihän siihen tarvittu kun 5 kavereiden/ tuttujen kynnet joita lakata, että sain omat ideat virtaamaan taas. Nyt olen täällä mökkeilemässä, joten ei oo ihan älyttömästi lakkoja mukana. Joku toine voi kyllä olla eri mieltä.

Mutta siis asiaan eli uusimpiin lakkauksiin.

Ostin tossa vähän aika sitten facebookin Kynsikoristekirppikseltä pari uutta lakkaa. Bongasin sieltä aluks punaise hololakan sekä tän harmaan sävyisen essien. Mutta niitten kanssa oli pakko kotiuttaa samalta myyjältä vielä toinen holo. Sillä aikaisemmin en oo yhtään holoa omistanu, vaikka olen niitä yrittäny metsästää.

Pari päivää sitten mulla alko itää mielessä idea näistä kynsistä. Halusin lilaa holoa ja harmaata sen kaveriks. Sekä koko kynnen leiman/leimoja. Sen tarkempaa en kehitelly. Sateisena päivänä sit keräsin kaikki mukana olevat kynsijutut ja suunnittelin ja toteutin nää kynnet. Itte tykkään tosi paljon.

 photo kblogi_zps98b0e7a0.jpg  photo kblogi1_zps2d4de900.jpg  photo kblogi2_zps52812623.jpg  photo kblogi3_zps48ef6ba2.jpg  photo kblogi4_zps75968f71.jpg

Noita lakkoja käytin. En valitettavasti muista niitten nimiä tähän hätään, kun kello on jo näin paljon ja kirjottelen tätä täältä yläkerran sängystä. Voin myöhemmin käydä lisäämässä ne tähän tai laittaa vaikka kommentilla tonne alas.

Molemmat lakat peitti kuitenkin hyvin. Oisin varmaan selvinny kahdella kerroksella kumpaakin, jos oisin ollu huolellisempi ja mulla ois ollu parempi valo lakata. Enkä ois vahingossa kolhinu kynsiäni. Leimaamisetkin onnistu mun mielestä tosi hyvin, ainakin siihen nähden paljonko oon koko kynnen kuvia harjotellu. Lakkaukset ja leimaukset, kun oli valmiina musta tuntu että näistä kynsistä puuttuu vielä jotain. Löysin koristelu pussukasta kaks rasiallista strasseja ja niistä nää tummemmat lilat oli aivan täydelliset näihin. Sit vaan varovasti testailin, että millä tavalla asettelen ne kynnelle. Aluks meinasin laittaa, vaan peukaloihin ja nimettömiin kaks. Mutta sitte muut kynnet näytti ihan orvoilta. Kaks strassia ois kuitenki ollu liikaa leimauksien päälle, joten päädyin laittamaan vaan yhet. Pelkäsin kuitenkin että se näyttäis hassulta, mut onneks ei sit näyttänykkään.

 photo kblogi5_zps78ef3f07.jpg

4 kommenttia: