maanantai 27. tammikuuta 2014

Ensimmäinen kerta


Otsikko jo kertoo, että tää oli mun ensimmäinen kerta kun tein ittelleni geelikynnet. Ei mulla ei ole koulutusta ja tiedän itte vaarat, joten that's it. Mulla meni näiden tekoon aika kauan, koska viilailua oli niin paljon ja yritin olla mahdollisimman tarkka ja varovainen, etten omaa kynttäni vahingoita.
 photo blogii_zps943a76b3.jpg photo blogii1_zpsa31e0920.jpg Keskisormen kynsistä tein muihin nähden ehkäpä vähän liian lyhkäset, mutta eipä se pahemmin mua ainakaan haittaa. Tuli näihin pikkasen epätasaisuuksia, mutta oon lopputulokseen tosi tyytyväinen silti. On myös ollu tosi outo olo nyt tän päivän, ku tuntuu vaa hassulta et on rakenne kynnet. Mulla ei oo nimittäin koskaan ennen ollu.

Lakkauksista tein siniset, sillä oon nyt viime aikoina ostanu pari ihanaa sinistä lakka, jotka halusin yhdistää samaan lakkaukseen. Leimaukset meni vähän kieroon, eikä tarttunu kunnolla. Tääki tais olla oikeestaa eka kerta, kun leimaukset pääty koristeeks asti mun kynsille. O.P.I levitty todella hyvin kynnelle ja peitti kahella kerroksella, mutta halusin kärkeen peittävämmän tuloksen ku siitä kuulsi valo niin paljon vielä läpi. CG Towel Boy Toy levittyi ihan hyvin, mutta valu vähä kynsinauhoille sekä oli tosi ohutta. Ois varmaan vaatinu alle jonku lakan, tähän tulokseen vaati 4 kerrosta. Sävynä tää on kyllä todella ihana. CG Kinetic Candy levittyi vähän huonosti ja siihen jäi läikkiä. Pinta jäi kans vähä epätasaseks, mutta laitoin vaan kaks kerrosta koska päälle tuli kuitenki vielä Zoya. Zoya levittyi hyvin ja glittereitä tuli kahdella kerroksella tarpeeks. photo blogii3_zpsb6ce1448.jpg photo blogii2_zps963865ae.jpg photo blogii4_zps7883730e.jpg photo blogii5_zps7466f247.jpg photo blogii6_zpsee7ac07b.jpg Unohdin kuvata Zoyan, mutta multa löyty tällänen kuva tuolta aikasemmista kynsipostauksista. Tässä on vaa mukana lakkauksii kuulumaton lakka.

Käytetyt lakat:

O.P.I. - Can't Find My Czechbook (peukalo ja etusormi)
Gina Glaze - Towel Boy Toy (keskisormi ja pikkusormi)
Gina Glaze - Cinetic Candy (nimetön)
Zoya - Mosheen (nimetön)
Koristelu:

 photo blogi3_zps7b520c57.jpg photo blogi4_zps006c18b0.jpg Konadin valkoinen leimauslakka
sekä leimauslaatta m36~Laura

2 kommenttia:

 1. Mist oot hommannu ton kuviomuotti jutun mikä on tos vikas kuvas? Ihanat kynnet muute :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ton leimauslaatan ostin muistaakseni tarjoustalosta, kun siel oli joskus ainaki myynnissä sellasii Konadin alotussettejä. Niihin kuulu toi yks laatta sit se leimasin, skrapa ja kolme tosi pientä leimauslakkaa. Ja ton vaaleenpunasen laatan paikoilla pitäjän ostin I Love Me -messuilta Cesarsshopin pisteeltä. (: Kiitos

   Poista