tiistai 3. syyskuuta 2013

Nailart

Oon vaan niin hurahatanu kaikkiin kynsienlakkaus juttuihin. Suurin ongelma mulla vaan on yleensä, että miten lakkaan. Sen takia etinki tosi usein inspiraatioita netistä. Viikon sisään tai oikeestaan neljän päivän sisään oon lakannu kaks kertaa kynnet. Syynä se, että toi musta lakka oli huonompaa ku muistin ja se lohkes jo tokana päivänä etusormista (kuten kuvastakin näkee).


kynsijuttuja
kynsijuttuja

Jostain syystä otin kuvan kynsistä, ku niissä ei ollu ollenkaan lakka. Hups. Pikkasen huonossa kunnossa, ainaki peukalon kynsi.

kynsijuttuja

Tää on mun luottolakkaus. Opin tän yheltä kaverilta, joka lakkas mun kynnet ylppärijuhlia varten. Siitä asti oon aina muutaman kuukauden välein lakannu tällee. Tää on vaan ihana lakkaus ja toiseks en oo keksiny tohon liukuvärjäyksen päälle, muita koristeita. Tykkään liukuvärjäyksestä, ku mulle tulee siinä tunne et kynsi ois jotenki pitempi, kun se on lakattu tolleen.

Tänään jo harmittelin koulussa ku näissä kynsissä ei näkyny koulussa sisällä toi lilan lakan kimallus, mutta kuvia ottaessa tajusin, että se näkyy vaa tietyssä valossa.

kynsijuttuja
kynsijuttuja


Oisko teillä jakaa mitää kivoja lakkaus vinkkejä ?

~ Laura

6 kommenttia:

 1. NOI violetit kynnet! ♥ aivan ihanat! Blogi on tosi kiva :)

  http://pinjaletta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: mäki tykkään näist siks oonki tehny näit monta kertaa mut vaa eri värisin

   Poista
 2. Miten teet ton liukuvärjäyksen?Onks mitää vinkkei ku mun niist tulee ain sellassii mis o isoi kuplii tai sillai

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen ihan meikkisienellä tuputtelen kynnelle lakkaa. ja alotan kynnenkärjestä.. en keksi muuta vinkkiä ku et laita ohuita kerroksii. Ja sit lakkaan päälyslakan sillee väärinpäin et alotan senki kärjestä :D

   Poista