tiistai 10. syyskuuta 2013

Epäonnistumisia ja onnistumisia

Siis oikeesti se tunne, kun sulla on joku hieno idea ja sen toteuttaminen epäonnistuu täydellisesti. Tää pätee ihan kaikkiin asioihin, vaikka nyt puhunki kynsien lakkauksesta.

Mulla oli niin hieno idea tehdä värikkäät aztec -tyyliset kynnet, mutta lopputulos oli mitä hirvein. Pari kynttä oli ihan kivannäkösiä, mutta kokonaisuus kamala. Tein nää sunnuntaina illalla, joten ei ollu aikaa tehdä enää uusia, kun piti mennä nukkumaan. Kaikenlisäks näihin oli yön aikana tullu, mitä ihmeellisimpiä ryppyjä. Illalla näitä kolhin eikä tapahtunu mitään, joten ihmettelin suuresti yön aikana rypyttyneitä kynsiä. Vasemman käden peukalo ja nimetön oli mun mieleen.

kynsii

Maanantaina oli sitten koulun jälkeen uusi operaatio edessä. Halusin käyttää nyt noita eBaystä tilaamiani strasseja, joten tuumasta toimeen. Näistä tykkään hirveesti! Kahet eriväriset pinkit strassit ja yhet vähän isommat oli mun visio, kun tuijottelin strasseja purkista. Joku helppo pohja oli pakko tehä, koska halusin yksinkertaset ja nopeet kynnet tehä, koska väsymys koulun jälkeen oli suuri. 

kynsii
kynsiiArvatkaapa monta strassia sain
 mahdutettua kahden käden kynsiin ?


Tulin muuten taas tilattua kynsitarvikkeita eBaystä lisää, sillä kaveri pyys tilaamaan sille vähän tavaroita ja oikeutin itteni siinä samassa tilaamaan ittelleni muutamia juttuja. Kaverille lähti tilaukseen dotting toolit ja muutamat 1,5 mm strassit. Ittelle lähti tilaukseen monta ihanaa juttua, kuten matta päälyslakka, lisää strasseja (isompia).

~ Laura

p.s. tein uuden bannerin, kuten ehkä varmaan huomasitte (tai sitten ette).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti