tiistai 13. elokuuta 2013

Kynsijuttuja

Oon tässä nyt viime aikoina panostanut taas enemmän kynsienlaittoon, varsinkin kesätöitten jälkeen ku siellä kynnet pääsi niin huonoon kuntoon sen kaiken käsidesin käytön jälkeen.

Ostin kesän aikana taas aika monia kynsilakkoja, vaikka mun ei pitäis. Sillä multa löytyy se yli 50 kynsilakkaa. Mutta rakastan kynsienlaittoa. Viime viikolla tilasin eBaystä uusia dottingtooleja ja paaaaljon timantteja. Nyt vaan odotan, ku kuuta nousevaa että ne saapuis jo, mutta kun ne tulee Kiinasta asti, joten siinä menee kauaaan. Ja sitten noitten lisäks oon halunnu ostaa China Glazen kynsilakkoja, mutta kun ei niitä hirveen halvalla saa Suomesta. Mutta Facebookin kynsikirppikseltä sain nyt alle 5 eurolla yhden kynsilakan ja sen pitäs saapua huomenna tai joku päivä tällä viikolla.

Muutamia kuvia kesän aikana lakatuista kynsistä.

kynnet

Noi alapuolella olevat kynnet lakkasin äitille pikkasen ennen, ku lähin kotiin mökiltä. Jo samana iltana äiti ilmotti mulle, et siltä on lähteny jo kaks timanttii irti. Huoh.


kynnet


Nää mä taas lakkasin Mallulle sillon, kun hän oli meillä.

kynnet

Äitin kynsien innottamana lakkasin ittellenikin saman tyyliset kynnet, mutta nimettömään mä vaan halusin tehä jotain erilaista.

kynnet

Tän hetkiset kynnet on ihanat leopardikuvioiset. Oon ihan rakastunut nyt leopardikuvioisiin kynsiin.

kynnet

Mistä kynsistä tykkäätte eniten ?

~ Laura

2 kommenttia:

  1. Noi mun on lempparit ;) Ja sit kans noi pinkit on suloset :3

    VastaaPoista