sunnuntai 6. kesäkuuta 2021

Lakkausunelmia: Kukkaiskynnet

lakk


Itsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten! Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Dioriina -blogin Marinan kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia, Lakkaushaasteen lisäksi.

Kesä on täällä ja meidän teemaksi valikoitui tällä kertaa kukat. Kukat on ainakin yksi mun lempiasioista laittaa kynsille. Ihan millä tahansa tekniikalla, siirtokuvat, käsinmaalaus, dotting tool, leimaus. Kaikki käy.

Käykää kurkkaamassa, mitä tekniikkaa Marina on käyttänyt.

kukkia

Tällä kertaa valitsin pohjalakan näihin kynsiin, jonkun muun lakkalaatikosta kuin omastani. Sillä oli auttamassa ystävääni Camillaa purkamaan muuton jälkeen hänen kynsilakkojaan takaisin laatikostoon. Hänen lakoistaan kynsilleni valkoitui ncLA:n lakka Am beauty sleep, pm shopping spree, joka on kaunis vaalea mintunvihreä lakka. Jouduin valitettavasti lakkaamaan neljä kerrosta tätä lakkaa kynsille, sillä sain sen aina vain uudelleen raidoittumaan. En tiedä mistä tämä johtui, ehkä siitä etten ole pitkään aikaan käyttänyt noin ohutta sivellintä kynsilakassa.

Pitkästä aikaa halusin myös käyttää waterdecaleita, sillä en muista milloin olisin viimeksi käyttänyt niitä. Minulla on kuitenkin aivan järkyttävän iso kasa kaikkia ihania siirtokuvia, joten täytyyhän niitä käyttää. Tällä kertaa kynsille valikoitui aivan ihanat kukkaset meidän teeman mukaisesti. Nämä ovat MILV N1011.

kukkaiskynnet

Milloin sinä olet käyttänyt viimeksi waterdecaleita ?

2 kommenttia:

  1. Arvasin, että nyt tulee kunnon kukkatykitystä. Nämä on upeat!! Decalit oli mullakin käytössä :D

    VastaaPoista