sunnuntai 2. toukokuuta 2021

Lakkausunelmia: Ilmapalloja!

lakk

Itsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten! Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Dioriina -blogin Marinan kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia, Lakkaushaasteen lisäksi.

Tämä vuosi kuluu nopeaan ja nyt on jo toukokuu. Ilmapallot valikoitui meidän teemaksi Vapun kunniaksi ja päätettiin vielä lisätä haastetta tehtävään sopimalla, että lakkauksessa tulee olla ainakin  viisi eri väriä. Mulle se ei kyllä tuottanut haastetta, koska mulla oli jo valmiina pari ideaa ilmapallo aiheiseen lakkaukseen. Yksi olisi ollut Disneyn UP -kohti korkeuksia elokuvan kohtaus, kun se talo lentää niiden ilmapallojen varassa. Kuitenkin omaan tapaani tunnollisesti lakkasin kynnet yöllä juuri ennen postauksen julkaisua, joten aika ei ihan riittänyt. Päädyin siis taivaalla lentäviin ilmapalloihin.


ilmapallo

Kynsillä on kolme kerrosta picture polishin todella vaaleansinistä clouds lakkaa, joka tarvitsee peittääkseen kolme kerrosta. Mutta se teki kivan vaalean taustan tälle lakkaukselle.

Tein essencen valkoisella lakalla ja pumpulipuikolla pilviä.

Ilmapallot tein pienellä siveltimellä ja picture polishin lakoilla family, water lily, orchid ja pinkie.

ilmapallot

1 kommentti: