sunnuntai 4. huhtikuuta 2021

Lakkausunelmia: Pääsiäinen

 

lakk

Itsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten! Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Dioriina -blogin Marinan kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia, Lakkaushaasteen lisäksi.


Huhtikuussa mennään ja pääsiäinen on täällä. Teemaksi siis valitsimme pääsiäisen ja aivan vapaalla tekniikalla. Halusimme nähdä, millaiset kynnet teemme aivan vapaalla teemalla. Mulle tää oli taas tosi vaikeeta, kun oli niin paljon vaihtoehtoja. Ja omaa tapaani kunnioittaen lakkasin kynnet taas edeltävänä iltana tämän postauksen julkaisusta.


Menkää katsomaan Marinan tekemät pääsiäis kynnet. Tästä linkistä.

easter_mani

Idean näihin kynsiin löysin googlaamalla, sillä päähäni ei tullut yhtään ideaa ilman apuja. 

Tähän lakkaukseen käytin Kiara Skyn lakkoja. Jokaisessa kynnessä on yksi kerros valkoista lakkaa, jotta kaikki värit erottuvat kunnolla. Peukalosta eteenpäin Tickeld Pink (3 kerrosta), Gimme a Beat (2 kerrosta), Totally Whipped (2 kerrosta), Tropic Like It's Hot (2 kerrosta) ja pikkurillissä New Yolk City (2 kerrosta).

Lakkauksesta tuli kivan värikäs ja värit sopivat kivasti toisiinsa. Tein jokaiselle kynnelle pienen pääsiäispupun. Maalasin pupun päät ensin silikoonimatolle, jotta niiden tekeminen olisi helpompaa. Lopuksi tein laitoin niihin päälle kirkkaan lakkakerroksen, jotta niiden siirtäminen on kynnelle helpompaa. 

easter easter

Hyvää pääsiäistä!

5 kommenttia: