maanantai 4. tammikuuta 2021

Instalive: Marimekko kynnet

Ihana Heidi piti Facebookin Kynsikoristelut -ryhmässä pari liveä ja yritettiin myös pitää yhteislive, mutta ei saatu sitä toimimaan, vaikka kaikkemme yritettiin. Siirryttiin sitten instagramin puolelle höpöttelemään ja päätettiin pitää uusi live. Live pidettiin eilen illalla ja se kesti noin tunnin, se on edelleen katsottavissa mun insta profiilin kautta instatv:n puolella.

Voi apua miten vaikeaa oli päättää yhteinen teema. Millaiset kynnet tehtäisiin. Lopulta Heidi ehdottikin Marimekko kuoseja, joista molemmat valitsi omansa. Lopulta päädyttiin sattumaa kyllä samaan kuosiin. Käykää katsomassa, millaiset kynnet Heidi teki.

marimekko_insta

Mun kynsiltä löytyy pikkusormesta Zoyan ihanaa kultaista pixie dust lakkaa Levi. Se on upea kultainen tekstuurilakka. Etusormessa on kaksi kerrosta picture polishin kaunista mustaa lakkaa, täynnä holohippuja, nimeltään starry night. 

Muissa kynsissä on pohjalla kaksi kerrosta essencen valkoista wild white ways lakkaa. Siihen päälle tein dotting toolilla Marimekon unikko -kuosia muistuttavia kukkia mustalla Color Clubin lakalla, where's the soiree, ja kultaisella GinaTricotin lakalla, Gold. Aluksi tuntui todella vaikeelta aloittaa kukkien tekoa, mutta sain tehtyä ihan nättejä unikkoja.

marimekko_live

Mitä tykkäätte tälläisistä liveistä, joissa lakkaillaan kynsiä ?

2 kommenttia: