sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Lakkaushaaste: Joulupuu on rakennettu

Vuoden viimeinen lakkaushaaste vuorossa ja teemana meillä on joululauluista Joulupuu on rakennettu. Mulla oli tähän miljoona ideaa ja ajatusta. Lopulta päädyin tekemään yhden kahden vuoden takaisen lakkaukseni uusiksi. Sillä se on edelleen yksi lemppareistani. Ja se se sopii kirjaimellisesti teemaan joulupuu on rakennettu. Itse asiassa silloinkin oli kyseessä meidän lakkaushaaste. Käykää kurkkaamassa tästä vanha postaus.

Käykää kurkkaamassa, mitä muut ovat tehneet vuoden viimeiseen lakkaushaasteeseen. Sovimme jo jatkosta ensi vuodelle. Olisiko teillä ehdotuksia, mitä teemoja tai tekniikoita voisi olla ?

 Tinkerbell's nail diary

Strokes of color

Nails to photos

Dioriina


joulupuurakennettu

Pastellinen joululakkaus ei ole aivan perinteinen, mutta omasta mielestäni super söpö. Lakkoina käytin picture polishin saga ja grace. Sekä pikkusormessa on Zoyan ihanaa tekstuurilakkaa Levi. 

Peukaloon ja etusormeen leimasin moyran valkoisella leimauslakalla MoYoun festive 02 laatasta lumihiutaleita. Keskisormeen ja nimettömään "rakensin" helmenpuolikkaista, strasseista ja mikrohelmistä joulukuuset.

joulupuu

Onko sinulla jo joulukynnet ?

10 kommenttia:

  1. Nää on ihan mun lempparit parin vuoden takaa, eli kiva kun toteutit uudelleen! Edelleen ihan super söpöt nää pastellisävyt ja valkoiset kuuset!

    VastaaPoista
  2. Kauniit! Miten kauan nää pysyy kynsillä? Mä en varmaan vois olla tämmösillä kynsillä vaan näpräisin helmet pois 😅

    VastaaPoista
  3. Kiitos <3 hehee.. paha sanoo kun otan ne aina kuvaamisen jälkeen pois, kun ei ne töissä tälläsillä säillä tulis pysymään.. mutta uskoisin että pari päivää tai jotain sinne päin jos ois kunnolla päällyslakkaa päällä.. mutta mä en tykkää miten se päälyslakka latistaa niitä helmiä ni en kuviin laita :D

    VastaaPoista
  4. Nää on niin ihanan erilaiset joulukynnet! <3

    VastaaPoista