sunnuntai 4. lokakuuta 2020

Lakkausunelmia: Halloween

lakk

Itsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten! Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Dioriina -blogin Marinan kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia, Lakkaushaasteen lisäksi. 

Mieluusti kuulisimme myös teidän ajatuksia millaisilla tekniikoilla, aiheilla ja tai teemoilla haluaisitte meidän haastavan itsemme.

Lokakuu ja teemana: Halloween. Se oli todella selkeä päätös. Mun ainakin on pakko ottaa itseäni niskasta kiinni näiden haasteiden kanssa. Nytkin on lauantai ja huomenna aamulla pitää olla tämä postaus valmis. Sentään nyt on aamupäivä eikä yö niinkuin yleensä, mutta tekisi mullekkin varmaan hyvää, että saisin tehtyä nää ajoissa. Onko muilla samaa ongelma ?

halloween

Halusin tehdä suht helpot kynnet, mutta tehdä jotain muuta kuin leimailua. Lähdin siis ensimmäiseksi tutkimaan mun MILV -siirtokuva laatikkoa, josta löytyi sopivat siitokuvat halloweeniin.

Kynsillä on picture polishin holosphere lakkaa kaksi kerrosta. Lakka on kaunis mustapohjainen ja siinä on paljon glitteriä, pienen pientä sinisestä violettiin taittavaa ja isompia holo hopeita.

Nimettömässä on pohjalla kaksi kerrosta picture polishin LakoDomia ja keskisormessa kaksi kerrosta freya's catsia sekä pieni ympyrä LakoDomia. Näille kynsille siirsin MILVin N499 arkista kuvat. 

halloween_kynnet

3 kommenttia:

  1. Tällä kertaa teimme ihan erilaiset kynnet! Sun lakkausta vois pitää ihan arkena, mun taas naamiaisissa :D

    VastaaPoista
  2. Awesome Hallowe'en manicure :-D

    VastaaPoista
  3. Jaksaispa tai olispa itelläkin inspistä tehdä tälläisä teemakoristeluja :) Nää on hienot!

    VastaaPoista