sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Lapsen toiveesta: Vihreää ja oranssia


Yksi päivä töissä yksi poika katseli mun kynsiä, kun tehtiin yhdessä hamahelmitöitä. Mulla oli silloin vain toisessa kädessä lakkaus, kun toisen käden Kiara Sky huolto oli kesken. Hän rupesi kyselemään, että miksi mulla on vain toisessa kädessä kynsilakkaa ja selitin hänelle syyn. Sen jälkeen hän alkoi kyselemään onko mulla vihreää tai oranssia kynsilakkaa tai jopa kaikkia värejä. Myöntävästi vastattuani, hän kertoi niiden olevan lempivärejäään ja kysyi voisinko tehdä niillä joskus lakkauksen. Molempiin käsiin, hän oikein painotti sitä. Mä sitten kyselin vielä, että haluisko hän kynsiin lisäksi jotain kukkia tai jotain muuta. Hänen vastauksensa oli "joo, kukkia."

neon

Kynsillä on pohjalla kaksi kerrosta essencen wild white ways lakkaa, sillä neonlakat ei oo niin peittäviä.

Liukuvärissä käytin kolmea Color Clubin neonlakkaa we liming, rum running ja psychedelic scene. Lisäsin värikomboon vielä keltaisen, koska ajattelin vihreän ja oranssin sekoittuvan rumaksi liukuvärissä ilman sitä. Jouduin tuputtamaan ainakin kolme kerrosta liukuväriä, jotta väreistä tuli tarpeeksi kirkkaat ja sopivasti toisiisa liukuvat. Liukuvärin päälle laitoin kerroksen Kiara Skyn pikakuivattavaa lakkaa, jotta liukuväri olisi täydellinen leimojen alla.

Leima on Moyran Florality 2 laatasta, leimattu Moyran mustalla leimauslakalla ja Moyran isolla kirkkaalla stampperilla.

Kaiken päälle laitoin vielä kerroksen Glisten&Glow Top of Heaven pikakuivattavaa päälyslakkaa, sillä se ei sotke leimoja niin helposti.

neonleimat neon_leimat

Oletko tehnyt lapsen toiveesta lakkauksen itsellesi ?

4 kommenttia: