maanantai 18. toukokuuta 2020

Picture Polish uutuudet kevät 2020

Vihdoin sain tehtyä kaikki nämä kuvat teille valmiiksi. Tämä Picture Polishin uusi kokoelma oli pitkästä aikaa sellainen, josta halusin kaikki ihanat lakat itselleni. Nimittäin ei aivan samanlaisia lakkoja kokoelmastani löytynyt entuudestaan. Tein jokaisesta lakasta swatchit, pienet koristelut ja värin vertailukuvat pulloissa. Haluaisinkin tietää onko teidän mielestä tässä liikaa kuvia yhteen postaukseen ? Jaanko jatkossa useampaan postaukseen, jos tulee paljon kuvia ?

1

Succulent on todella vaalea murrettu (minttu) vaalean vihreä, jossa on PP:lle ominaista holohippua ja shimmeriä paljon. Tämä sävy oli vaikea vangita kuviin. Kynsillä mulla on tätä kolme kerrosta, sillä onnistuin raidoittamaan omalla huolimattomuudellani sen. Uskoisin, että jos on tosi tarkkana lakatessa kaksikin kerrosta peittää.

Leimat koristelluissa kynsissä on Moyran Green Leaves -laatasta.

succulent_pp succulent 5 succulent_leimat 3

Lucky  on aivan ihana nude, jossa on on PP:lle ominaista holohippua ja sen lisäksi ruusukuparista isompaa glitteriä. Tämän kanssa onnistuin myös tyrimään lakatessani ja kynsillä on siksi kolme kerrosta.

Leimat ovat Moyran laatasta Blossometry.

8 lycky 13 lucky_leimat 6

St Petersburg  vaalean sininen ehkä hieman harmahtavaan taittava upea lakka, jossa on paljon PP:lle ominaista holohiutulaa. Tätäkin on kynsillä kolme ohutta kerrosta.

Leimat on Moyran laatasta Such a Strande Girl.

17 stpetersburg 19 stpetersburg_leimat 5

Castle on hiekanvärinen aika kellertävä lakka, joka on täynnä holohiutulaa. Kynsillä kolme ohutta kerrosta,

Leimat Moyran laatasta Exotique.

25 castle 29 castle_leimat 4

Recovery  on vihreä upea lakka, jota picture polish sanoo eucalyptuksen vihreäksi, täynnä holohippuja.  Kynsillä kaksi kerrosta.

Tämä lakka on Picture Polishin ja fanien suunnittelema hyväntekeväisyys kynsilakka, jonka tuotto menee Austraalian maastopaloissa loukaantuneiden villieläinten hyväksi.

Leimat Lina Nailart Supplies laatasta @tanya_wish collab.

reecovery recovery leima recovery_leimat 2

Onko sinulla joku näistä ihanista lakoista ?

2 kommenttia: