perjantai 27. joulukuuta 2019

Lumihiutaleita

Kello on 10 yli yksi yöllä, kun tätä kirjoitan. Lakkasin kynnet viime yönä samaan aikaan ja toivoin lumisadetta. Nyt sataa lunta!  Tää oli selkeästi joku lumitaika, kun tein nämä kynnet.

Mä olen joululomalla, ollut itse asiassa jo viikon. Enkä ole tehnyt yhtään mitää! Olen vaan maannut sängyssä, kattonut netflixiä ja levännyt, sillä se on ollut just se mitä oon tarvinnut. Sitten se iski halusin lakata kynnet. Kaivoin leimauslaatat esiin löysin kuvan ja valitsin siihen sopivat lakat.

fun_hiutaleet

Peukalossa, nimettömässä ja pikkurillissä on kaikissa kaksi kerrosta F.U.N in Magic Stone lakkaa, joka on aivan ihana turkoosi täynnä holohippuja. Peukalossa ja pikkurillissä on lisäksi yksi kerros F.U.N in Daydreameria, kaunista turkoosia hologlitterlakkaa.

Etusormessa ja keskisormessa on kaksi kerrosta Color Clubin Evolution lakkaa, joka on kaunis turkoosi creme. Siihen päälle laitoin yhden ohuen kerroksen F.U.N in Daydreameria tuomaan pientä kimallusta.

Kaikkiin kynsiin leimasin Moyran valkoisella leimauslakalla ja Konadin Barbaba leimasimella lumihiutaleita, Moyran  Winter is Here laatasta.

fun_hiutaleet

Oletko tehnyt kumihiutale kynnet ?

4 kommenttia: