keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Lakkaushaaste: Leadlighting

Nyt on oikeesti taas kuukausi vierähtänyt niin nopeesti, että en ihan hirveen montaa ajatusta ehtinyt tälle haasteelle antaa. Lakkasin nämä kynnet viikonloppuna ja oli kyllä vaikeaa. Aluksi en meinannut löytää itseäni miellyttävää leimauskuviota. Sitten lakat tuotti haasteita. Tämä oli myös ensimmäinen kerta ikinä, kun tein kynnet leadlighting tekniikalla. Tämän tekniikan idea on siis vaalealle pohjalle leimata kuvio, jonka päälle väritetään jellylakoilla, jotka ovat siis läpikuultavia. 


norkasgarden

Kynsillä on mun luotto valkoista ncLA:n Ask the Magic 8 ball. Kaksi kerrosta saa aikaan hyvän peittävyyden, eikä tämä ole liian paksua eikä liian ohutta.

Leimasin kukkakuviot Colour Aliken mustalla leimauslakalla, jonka sain testiin Cesars Shopista. Lakka on hyvin pigmenttinen ja sillä on helppo leimata.

Kuvio on Moyran leimauslaatasta Norka's Garden,joka on täynnä toinen toistaan ihanampia kukkakuvioita.

Kukkien maalailuun käytin O.P.I:n color paints -lakkoja Primarily Yellow, Turquoise Aesthetic, Magenta Muse, Indigo Motif ja Purple Perspective. Turkoosista ja keltaisesta sekoitin kivan vihreän yhdistelmän, koska vihreä on ainut sävy, jota en omista näistä lakoista. Peukalon ja etusormen tehtyäni tajusin lakkojen olevan hieman liian tummia, joten lopuissa kynsissä ohensin lakkoja hieman kirkkaalla lakalla, jotta ne eivät peittäneet niin alla olevaa leimaa.

leadlighting_norkasgarden_moyra moyra_stamping

Oletko kokeillut tätä tekniikkaa ?

8 kommenttia: