tiistai 20. elokuuta 2019

Lakkaushaaste: Kuivamarmorointia

*Postauksessa mainittu Moyran silikoonimatto saatu testattavaksi*

Kuukausi on taas vierähtänyt ja tällä kertaa tuntuu, että tämä kuukausi on kestänyt ikuisuuden. Se voi johtua siitä, että aloin jo kuukausi sitten suunnittelemaan näitä kynsiä. Eikä näistä kynsistä tullut edes sellaiset, mitä silloin ajattelin. Tein varmaan kolmena eri päivänä parin tunnin ajan eri väreillä ja yhdistelmillä kuivamarmorointeja, mutta niistä ei tullut mieleisiä. Tein nämä siis silikoonimatolle, sillä ne on paljon helpompi marmoroida siinä. Kynnelle tehtynä se olisi varmaan ollut super vaikeaa, sillä matolle tehtynä jo vaikeaa.

Menkää kurkkaamaan, mitä muut ovat saaneet aikaan!kuivamarmorointia

Tää oli mulle itseasiassa super vaikea haaste, koska mä oon niin perfaktionisti. Mun on vaikea laittaa kynnelle, jotain mihin mä en oo täysin tyytyväinen, mutta kun mä tein melkeen 20 eri marmorointi yritystä tällä lakka yhdistelmällä, en vaan enää jaksanut yrittää. Sillä tätäkin kertaa edelsi ainakin 40 kokeilua, joihin en ollut täysin tyytyväinen. Olisin halunnut kolme mahdollisimman samanlaista marmorointia tai edes että niissä olisi samankokoiset jäljet. En kuitenkaan onnistunut siinä.

Lakkasin siis Moyran silikoonimatolle, essencen caramel browniella kaksi paksuhkoa viivaa pienen välimatkan päähän toisistaan ja niiden väliin essencen on air! näihin kahteen vetelin vesimarmorointi työkalulla viivoja, joiden toivoin tekevän kivan marmorointikuvion. Tein näitä varmaan joku 20 ja onnistuin siinä muutamassa ja siirsin ne kynsille. Tajusin juuri ennen kuin laitoin kuivamarmoroidun decalin keskisormeen, että se on toisin päin aivan liian lyhyt eikä peittäisi kynttäni, joten käänsin sen toisin päin. En ollut sitä suunnitellut, mutta se teki näistä kynsistä itseasiassa kivemmat. 

En halunnut laittaa joka kynteen marmoroitua decalia enkä edes samoja lakkoja, kuin decaleissa. Halusin tuoda lakkaukseen, jotain väriä ja löysinkin jo melkein unohtamani GinaTricon Pumpkin lakan, joka on aivan upea oranssi. Käytin tässä lakkauksessa vain sellaisia lakkoja, joita en ole muutamaan vuoteen käyttänyt.

mamorointia

Ootko sä kokeillut kuivamarmorointia ?

12 kommenttia:

 1. Jestas, sähän olet onnistunut täydellisesti!! Mä en löydä yhtään vikaa noista kuvioista, miten voi olla :o Selvästi harjoittelu on kannattanut :) Ja vitsit tuo Pumpkin on kiva väripilkku tässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos <3 mä löydän kyllä niin paljon :DDD

   Poista
 2. WAU!!! toi keskari on UPEA ja onneksi oli liian lyhyt. :)

  VastaaPoista
 3. Hei ihanaa että sä oot harjoitellut noin antaumuksella 😍
  Nää on upeat! Mä jätin taas ihan viimeiseen hetkeen ku enää ehdin lakata ja tein ruhtinaalliset 7 marmoridecalia 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no yritin tehdä niin samanlaisia, että tuli harjoiteltua monta kertaa :D enkä siltikään saanut niin samanlaisia kun oisin halunnut

   Poista
 4. Tuo keskisormen marmorointi on sika hieno! Tommosia kun osais... :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä tämä postaus taas kannustaa harjoittelemaan lisää, että ois joskus toivoa saada edes vähän saman näköiset marmorikuviot joihinkin kynsiin. :'D Tosi hyvin oot siis onnistunut! Itsellä kun ei ole tällä harjoitusmäärällä mitään toivoa haaveilla edes vähän saman näköisistä kuvioista kynsillä. xD

  VastaaPoista
 6. Tsoi upeet! Mä oon kans kerran kokeillut tehdä kuivamarmorointia suoraan kynteen ja siitä ei tullut yhtään mitään :DD

  VastaaPoista