keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Lakkaushaaste: Keväinen skittlette

On aika tullut virallisen #kynsivaihtarit lakkaushaaste -postauksen julkaisupäivä. Maaliskuussa julkaisimme siis kaksi postausta, kun teimme "ylimääräiset" yksisarviskynnet 13. päivä. Kyseessä on siis kynsibloggaajien järjestämä haaste, jossa joka kuukausi 20. päivä kello 6.00, julkaisemme yhtä aikaa blogeissamme samalla aiheella lakkaamamme kynnet. 

Tämän päivän haasteen teemana, kuten otsikkokin jo kertoo on keväinen skittlette. Skittelette on lakkaus, jossa on vähintään koristeluiltaan ja lakkauksiltaan samanlaista kynttä.


Tässä on teille suorat linkit muiden mukana haasteessa olevien postauksiin, Käykää katsomassa, mitä he ovat saaneet aikaan. Tervetuloa♥

kevainen_skittlette_sumea

Miettiessäni näitä kynsiä keksin melkeinpä heti, minkälaiset kynnet teen. Cesars Shopista eli Kynsilakkataivaasta ostamani Über Chicin leimauslaatta Lovely Leaves 3 on täynnä toinen toistaan kivampia lehtikuvioita. Yhden leiman takia erityisesti halusin tämän laatan ja se löytyy näiltä kynsiltä. Leiman voi tehdä kolmessa kerroksessa, mutta minä käytin vain kahta, koska tein niille kynsille kokonaan valkoisen pohjan. Puunrunkoihin leimasin vihreällä ncLA:n Dirty Martinilla ihanat keväiset lehdet.

Valkoista lakkaa on kynsillä kolme kerrosta, koska en meinannut saada siitä tarpeeksi siistiä. Eilen ei oikein mikään meinannut  sujua. Lakkana on ncLA:n Ask the Magic 8 Ball, jolla saan kyllä normaalina päivänä tehtyä kahdella kerroksella siistin lopputuloksen. Tämän lakan olen saanut Cesars Shopista.

Etusormessa on Color Clubin Sunrise Canyonia myös kolme kerrosta. Tämä lakka olisi tarvinnut alleen ehkäpä kerroksen valkoista, mutta en halunnut sitä nyt laittaa. Testasin samalla siis lakan peittävyyttä. Itse miellän tämän lakan limenvihreäksi, mutta joku toinen saattaa olla eri mieltä.

Keskisormessa on CND:n Taxi, Please lakkaa myöskin kolme kerrosta. Tänään on selkeästi, jokin kolmen kerran päivä. Sillä tälläkin olen aijemmin saanut tehty kahdella kerroksella nätin lopputuloksen. Tämä lakka on yksi lemppareistani.

Pikkusormessa on kolme kerrosta Color Clubin Break it up holoihanuutta. Oli pakko saada hieman kimallusta myös tähän skittletteen.

Peukalossa ja nimettömässä on leimat siis Über Chicin Lovely Leaves 3 -laatasta. Musta leimauslakka on Moyran ja toimii aina kuin unelma. Vihreät lehdet on ncLA:n Dirty Martinilla.

kevainen_skittlette

Mitkä värit sinä yhdistät kevääseen ?

8 kommenttia:

  1. Nää on ihanat!!
    Mua niin alko harmittamaan ennen oman lakkauksen tekoa että mullabei oo näitä lovely leafs laattoja. Toi on ihan täydellinen leima!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 mä meinasin aluks ostaa ne kaikki, mutta pakko oli rajaa jotain pois :D onneks otin tän <3

      Poista
  2. Wau! Superhienot ja tuo leima!! Pakko laittaa itselleki kyseinen laatta toivelistalle.
    Olisin varmaan itse valinnu myös samoja sävyjä kun sä keväisiin kynsiin: vaalean vihreää, keltaista.. :)

    VastaaPoista
  3. Nää on kyl oikein pirtsakat! :) ja toi cc on upea...

    VastaaPoista
  4. Oi miten ihanan pirtsakat, ja tosiaankin keväiset kynnet! <3

    VastaaPoista