sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Lakkaushaaste: Fishtail


Taas on kuukausi vierähtänyt ja on aika #kynsivaihtareiden ja lakkaushaasteen. Tammikuun haastena on fishtail -lakkaus ja väreinä turkoosi, vaaleansininen, tummansininen ja minttu, joista yhden värin sai jättää halutessan pois. Mä en ole ikinä koko kynsiblogini aikana tehnyt fishtail kynsiä. Kyseessä on siis kynsibloggaajien järjestämä haaste, jossa joka kuukausi 20. päivä kello 6.00, julkaisemme yhtä aikaa blogeissamme samalla aiheella lakkaamamme kynnet. 

Tässä on teille suorat linkit muiden mukana haasteessa olevien postauksiin, Käykää katsomassa, mitä he ovat saaneet aikaan. Tervetuloa♥


2

Tämä koristelutekniikka on sellainen, jota olen onnistunut välttelemään tähän asti blogiurallani. En ole koskaan oikein tykännyt tästä, mutta nyt kun tämä tuli eteen meidän haasteessa olihan se pakko toteuttaa. Etsin pinterestistä inspiraatiokuvia ja siellä tuli vastaan kahdella eri tyylillä tehtyä fishtailiä. Sitten jo ryhdyin epäilemään lasketaanko tämä fishtailiksi, mutta järkeilin että se on pakko olla. Sillä Simply Nail Logical oli tehnyt myös sellaiset.

Kaikissa kynsissä on pohjalla kaksi kerrosta O.P.I:n ihanaa vaaleansinistä Gelatto on My Mindiä ja sen päällä China Glazen Fairy Dustia tuomassa pientä kimallusta lakkaukseen. 

Teippasin silikoonimatolle ohuella koristeteipillä fishtail lettikuvion, jonka päälle tuputtelin meikkisienellä liukuvärin käyttäen O.P.I:n lakkoja: I Saw.. U Saw.. We Saw.. Warsaw, Can't Find My Czechbook ja Gelatto on My Mind. Tuputtelin lakkoja kaksi kerrosta matolle, jonka jälkeen lakkasin kirkasta kynsilakkaa kerroksen, jotta sain teipit lakasta irti, tuhoamatta liukuväriä. Lakkasin vielä toisen kerroksen kirkasta lakkaa, jotta saan levyt kokonaisina irti matosta, enkä osina.

Kiinnitin decalit kynsille kirkkaalla kynsilakalla. Ensin levitin ohuelti kynnelle, johon laitoin päälle decalin ja painelin sen varovasti kiinni. Sitten laitoin runsaan kerroksen pikakuivattavaa päällyslakkaa suojaamaan lakkausta.

4
Oletko sinä ikinä tehny Fishtail -kynsiä?

10 kommenttia:

 1. Hirvee homma ollu tehä nämä! Mut tosi kiva idea tommonen liukuvärjäys. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 teinki nää kahtena eri päivänä :D teipit asettelin edellisenä vähitellen ja sit seuraavana vasta lakkasin (:

   Poista
 2. Superkauniit!

  Kynsihaasteita on kiva seurata. Tällä kertaa haaste oli mun makuun vähän liian rajattu. Kaikilla oli aika samankaltaiset kynnet. Lukijana niitä oli jopa vähän tylsä selailla, vaikka kaikki nättejä olikin.

  Onneksi katsoin sun kynnet viimeisenä. Tuli wow-fiilis, koska onhan nää nyt ihan älyttömän hienot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Harmi kuulla :( mutta pistetään korvan taakse. Mä taas tykkäsin, että välillä oli vähän rajatumpi ja nähdä miten me kaikki toteutetaan se.

   Poista
 3. No wau! Sulla on lähtenyt hyvin mielikuvitus valloilleen tämän haasteen kanssa, tuo glitter ja liukuväri näyttää niin ihanalta <3 Mä olin tässä haasteessa enemmän sillä asenteella, että "kunhan nyt saa jotain aikaiseksi" ja sen kyllä huomasi mun lakkauksestakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 pinterest on niin loistava inspiraationlähde. Tääkin on vähän niinku yhdistelmä paria, mitä siellä näin (:

   Poista
 4. Ihana lisä tuo glitteri. Mä tein perinteisesti vapaalla kädellä eikä kyllä tullut edes pieneen mieleen tehdä decaleilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lisään nyt joka paikkaan glitteriä :D mulla on niin vahva c kaari että mun on tosi vaikee tehä mitään suoraan kynnelle.. siks silikonimatto ja decalit on pelastus <3

   Poista
 5. Hirmu hienot! Mä oon kans ennen tätä haastetta hyvin vältellyt fishtail -kynsien tekoa :D oli siis eka kerta mullakin!

  VastaaPoista
 6. Vau, kun olet nämä joka kynteen jaksanut toteuttaa! Tosi siistit ja ihanasti sopii kaikki värit yhteen. On kiva, kun tätä fishtailia on näin monella eri tekniikalla toteutettu meidän haasteessa. :)

  VastaaPoista