maanantai 29. lokakuuta 2018

Messukynnet

Näillä kynsillä tuli vietettyä koko messuviikonloppu perjantaista alkaen. Torstaina olin Cesars Shopin eli Kynsilakkataivaan tapahtumassa I Love Cesars. Sillä sinä iltapäivänä oli luvassa leimadecalien ja muun leimauksen harjoittelua. Asiakkaat saivat tulla testaamaan, kokeilemaan ja katsomaan, miten se tapahtuu. Paikalla oli lisäkseni Camilla  ja tietysti Satu.  Meillä menikin koko ilta siellä, kun testailimme Moyran uusia kynsilakkoja ja teimme yhteistyönä leimadecaleita. Camilla leimasi mulle kuvat ja mä sitten väritin ne. Kaikki meidän tekemät tikut ja monet muut kauniit mallitikut löytyvät kaikki Kynsilakkataivaasta ja niitä voi siellä ihailla sekä inspiroitua niistä ;)

3

Siirrytäänpä kuitenkin näihin messukynsiin. Lakkasin nämä perjantai aamuna kauhealla kiireellä ennen messuhulinaan lähtöä.

 Peukalossa, nimettömässä ja pikkurillissä on jokaisessa kaksi kerrosta essencen mustaa kynsilakkaa. Peukkuun ja nimettömään testasin Moyran efektipulveria nimeltä Diamond shine 01, joka tekee kynnelle kauniin sinisen kimalluksen. Sain tämän tuotteen Cesars Shopista testattavaksi.

Pulveri ripotellaan kosteaan kynsilakkaan, josta ylimääräiset karistetaan pois. Varmuuden vuoksi voi vielä kevyesti isolla siveltimellä pyyhkäistä, ettei päällyslakkaan joudu pulveria. Päällyslakkana käytin pikakuivattavaa ja se ei ehkä ollut aivan oikea ratkaisu. Ensi kerralla kokeilen normaalia päällyslakkaa. 

Etu- ja keskisormessa on kaksi kerrosta essencen Girl with a Pearl lakkaa, joka on hyvin kaunis vaaleanharmaa lakka. Yritin itse kotona kiireessä leimata näille kynsille, jotain kuvaa. Se meni niin metsään, että mua rupesi ärsyttämään ja aikakin oli jo lopussa. Annoin kynsien siis olla ja lähdin Kynsilakkataivaaseen, sillä meillä oli siellä Camillan kanssa treffit. Pyysin sitten siellä Camillaa leimaamaan kynsilleni tämän ihanan pitsikuvion Moyran L'amour laatasta.

2 1

Tykkäsin näistä kynsitä paljon, vaikka ne eivät olleetkaan aivan sitä, mitä yleensä teen.

Uskallatteko astua välillä pois omalta mukavuusalueeltanne ?

5 kommenttia:

  1. Nämä on kyllä aivan upeat, just mun tyyliset :D harmi kun sinne on niin pitkä matka, muuten olisi helpompi tulla messuilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: tässä ei oo ku pitsileima ja skitlette mua :D no se välimatka on kyl haastava aina :(

      Poista
  2. Mä ihastuin tuohon Moyran pulveriin. Tilasin yhden purkin testiin ja mikä waaaaaaaau pääsi suusta, kun se valkoinen pulveri muuttui päällyslakan jälkeen värilliseksi. Mielihyväanturit aktivoitu :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on tosi jännä... tai en vieläkään oikee ymmärrä miten se tapahtuu. Mutta tosi hienolle se näyttää, että se on valkosta ja sit yhtäkkii jonkun väristä.

      Poista
  3. Milloin olet pulassa, hihkaise apua! :D Ole hyvä ja kiitos itsellesi. Olit ihanaa seuraa ja oli kiva leimata sun kynnet :) tykkään näistä tosi paljon (vaikka itse sanonkin xD) mut nyt oon ihan surullinen kun toi laatta on loppu :(

    VastaaPoista