tiistai 17. heinäkuuta 2018

Överi glitterliuku

Facebookista löytyvästä Kynsikoristelut -ryhmässä oli heinäkuun alussa lakkauskilpailu, ryhmän 6 -vuotisen taipaleen kunniaksi, teemalla juhlat. Heti kun kilpailu oli julkistettu päätin osallistua, mutta kuten omiin perinteisiini kuuluu lakkasin kynnet vasta päivää ennen ja koristelin viimeisenä päivänä. Mulla on oikeesti ihan ihme tapa lakata kynnet aina kaikkiin tilaisuuksiin aivan viime tingassa. Jouluna lakkaan aina aaton aatona yöllä jne. Ehkä pitäisi parantaa tapania ja tehdä ajoissa.

k3 k7

Mä kuvittelin, että aiheena juhlat ois helppo keksiä lakkaus. Ja vielä mitä, se oli todella vaikeeta. Lopulta päädyin övereihin glitterkynsiin. 

Etusormissa ja pikkurilleissä on tehty glitterliuku Kiara Skyn kynsilakalla Strike Gold. Muissa sormisssa on Kiara Skyn kynsilakat I Pink You Anytime ja siinä päällä Tahitian Princess. Kaikilla kynsillä on pohjana Essien real simple, todella neutraalin värinen nude ranskislakka.

Aluksi suunnittelin tekeväni vain pinkillä ja kullalla, mutta pinkki jäi omaan silmään liian hyökkääväksi ja kulta ei näyttänyt viereisissä sormissa miltään. Päädyin hillitsemään pinkkejä kynsiä hieman Tahitian Princessillä, joka on vaalenapunaista glitteriä.

Glitterliun tein tuputtelemalla meikkisienellä lakkaa kynnelle aloittaen kärjestä ja menemällä kohti tyveä. Glitter vaati pari kolme kerrosta ollakseen tarpeeksi peittävä.

Koristelut tuotti myös suurta pään vaivaa. Laittaakko leimat, waterdecalit vai mitä? Lopulta löysin kivan kiehkurakuvion, joka ei peittänyt koko kynttä. Note to self: tarvitsen lisää tälläsiä "irtokuvioita" sisältäviä leimauslaattoja. Kaiken päälle lisäsin vielä muutaman strassin.k4 k1 k5

Oletko osallistunut lakkauskilpailuun joskus ?

4 kommenttia:

 1. En ole osallistunut. Mutta nää sun kynnet on aivan ihanat!!! Onnea kisaan! Vai joko tulokset on selvillä?

  VastaaPoista
 2. Apua miten ihanat<3 Mä lakkasin kynsiä viimisenä iltana ja paniikissa otin kuvat paria tuntia ennen kisan loppumista :D Kerkisin just :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: <3 onneksi en siis ole ainut joka tekee näin :D

   Poista