perjantai 1. joulukuuta 2017

Kynsiblogit goes xmas

Oi ihanaa. Joulukuun on täällä ja saan aloittaa jouluhössötyksen. Olisin nimittäin jo mielelläni laittanut joulukuusen olohuoneeseen marraskuun alussa, mutta mulle ei annettu lupaa. Höh.

Päätimme Kynsiblogit -bloggaajien kanssa pitää jouluisen teemakuukauden, joka on vähän kuin joulukalenteri, joka aukeaa joka toinen päivä. Halusimme valita yhteisen teeman kaikkiin lakkauksiin, joten päädyimme valitsemaan joululaulut. Ensimmäinen kalenterinluukku aukeaa huomenna täällä blogissani. Jouluaattona aukeaa useampi luukku sekä tulee spesiaalimpi luukku Facebook -sivumme puolelle.Meidät löytää myös Instagramista ja teemakynnet tulevat löytymään hastagillä #kynsiblogitgoesxmas

Mukana joulukalenterissa minun lisäkseni ovat

Kynsituulia
Dile Nails
Camillacquered
Nena Sofia's Nails
Strokes of Color
The Yellow Nails
Mielenmaisemani
I don't think twice, I just do
Elämän ihastukset ja vihastukset



kblogi

Joulusta ja joulukynsistä inspiroituneena rupesin kaivelemaan vanhoja kuvia jouluksi lakkaamistani kynsistä. Monena vuonna olen lakannut, jonkunlaiset jouluteemaiset kynnet juuri jouluaattoa edeltävänä iltana tai oikeastaan yönä. Tänä vuonna täytyy yrittää parantaa tapani ja lakata kynnet aikaisemmin. 

holo_berries_pullo

Nämä kolmet viimeisimmät kynnet on lakattu joskus pari vuotta sitten, kun osallistuin jouluaiheiseen kynsienlakkaus kilpailuun.

joulukynnet4 kynnet joulukynnet5

Mikä on lempilakkasi jouluna ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti