keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Räsymatto kynsillä

Kävin pari viikkoa sitten katsomassa Marimekon tehtaanmyymälässä, minkä hintaisia tuotteita siellä on myynnissä. Samalla löysin pari ihanaa kuosia, jotka voisi olla kiva kokeilla luoda kynsille. Sen lisäksi Zigi teki kesällä räsymatto -kuvioiset kynnet. Muistan myös hyvin hänen kahden vuoden takaiset Marimekko kyntensä ja silloin jo ihailin tuota kuviota kynsillä. En ole koskaan sen suuremmin tutustunut Marimekon valikoimiin ja ihastuin kyllä kovasti tuohon pinkki-harmaa-mustaan räsymatto -kuvioon.
 photo marimekko_kynnet_zpsb0ccceel.jpg photo marimekko_kynnet_pilkut_zpssuycfaci.jpg
Lakkasin jokaiselle kynnelle kaksi kerrosta Essencen Summer Fun - trend editioniin kuuluvaa luonnonvalkoista lakkaa. Lakka on koostumukseltan hyvin käyttäytyvä ja  se levittyy nätisti kynnelle.
Pilkuttaminen ei selkeästikkään ole mun vahvinta aluetta ja sitä kyllä pitää ruveta harjottelemaan. Yritin tehdä kaikista pilkuista samankokoisia, mutta ei siitä tullut mitään. Jokainen pilkku on eri kokoinen, mutta ne ovat sentään aika saman muotoisia.
Nämä kynnet oli kivat, mutta päällyslakka levitti hieman pilkkuja.
Lakat
Essence - Shine Brighter than the Sun
GinaTricot - Black
GinaTricot - Matte Rock
China Glaze - Shoking Pink
 photo marimekko_lakat_zpsyajaqrks.jpg
Mistä te saatte inspiraatiota lakkauksiinne ?

8 kommenttia:

 1. Hauskat :) ja toi räsymattokuvio on ihana. Toi pilkuttaminen on kyllä taitolaji, vaikka äkkiseltään tuntus et helppoa, mut ehei ei ole :D Itselläni ei hermot riitä edes opettelemaan. Pilkku silloin tällöin sinne tai tänne, mut ei, en ole ensiyrittämän jälkeen edes kokeillut uudestaan koko kynnen kuvioimista pilkuilla. Inspiraatiot omiin lakkauksiin löytyy ihan vaan blogeista ja instasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ja mä en edes tienny että sitä on tolla väri yhdistelmällä. Toi on just mun värit.☺ mäki oon aina ajatellut et se on ihan helppoa😂

   Poista
 2. Pirtsakat! :) Inspiraatio saattaa löytyä ihan mista tahansa, tai olla löytymättä. Sitten mennäänki lujaa pylly eellä puuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: mulla on kanssa välillä vähän vaikea löytää inspiraatiota.. sillon yleensä turvaudun jonkunlaiseen turvalakkaukseen

   Poista
 3. Huh, tää kuvio on kyllä ihana ♥ Mä en uskalla lähteä pilkuttamaan myöskään näin koko kynttä ja vielä kaikkiin sormiin. Täytyy siis ihastella näitä sun tuotoksia :)
  Mä lähen ihan hakemaan inspistä netistä kuvistä. Jos ei löydy mitään apua antavia kuvia, niin sitten vaikka vähän matkitaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 mä en tiedä mikä muhun meni kun lähdin pilkuttaa :DD tais olla tilapäinen mielenhäiriö..

   Poista