keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulukuun ostoksia

Hyvää joulua kaikille! 

Tän, ja varmaan myös viime kuun, aikana on tullut ostettua muutamia lakkoja. Eikä ihan muutamiakaan. Hups.

Tää ensimmäinen on joululahja itseltäni. Ja tää on aivan ihana. Mietin tän ostamista vähän yli viikon ja sit mä tein sen päätöksen. Tää on aivan aivan ihana lakka. Pohjaväriltään tää tosi kirkas sininen, aika lähellä ultramariinin sinistä mun mielestä. Tässä on myös tosi vahva pinkki/lila shimmeri sekä paljon pieniä holohippuja. Tykkään tosi paljon!

 photo kblogi_zps6dje0dpf.jpg

Kolme uutta piCture pOlishia. Pelottavan nopeasti tää kokoelma kasvaa. Ne on kuitenkin niin kauniita lakkoja ja eipä muilta merkeiltä hirveen samanlaisia löydy. Tällä kertaa kokoelmaa ovat kartuttaneet Paris, magic ja winter. Paris on ihana korallinen piCture pOlishille ominaista holohiutulaa. Magic on ruusukultaisen/kuparisen metallinsävyinen lakka, jossa on pieniä holohileitä. Olikohan nyt mahdollisimman vaikeasti selitetty. Winter on aivan ihana tummanharmaa lakka, jossa on holohippuja. Mun kynnellä tää heijasti välillä punertavana tai vihertäväkin. Johtuneeko se holohippusten määrästä.

 photo kblogi1_zpsymelpzyv.jpg

Viimeisempinä muttei vähäisimpänä mun ihanat uudet O.P.I:t Give Me Space ja Tiramisu for Two. Give me Space on uusimmasta Starlight kokoelmasta. Se on tummansininen jellypohjainen lakka, jossa on hopeista shimmeriä paljon. Hahaa meniköhän termit oikein. Tiramisu for Two on Venice kokoelmasta nude creme. Peittää hyvin kahdella kerroksella ja levittyy hyvin.

 photo kblogi2_zpsnchn32yd.jpg

3 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia. Ja näistä lempparein, tuo F.U.N:in Happy Ending on mulle juuri kynsilläkin! <3

  Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on se vielä kynsillä (: just rupeen vaihtamaan lakkoja

   Poista