sunnuntai 6. joulukuuta 2020

Lakkausunelmia: Itsenäisyydenpäivä

lakk
Itsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten! Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Dioriina -blogin Marinan kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia, Lakkaushaasteen lisäksi.


Tänään teemana on Itsenäisyyspäivä! Laitoin vielä eilen Marinalle viestiä, että onko hän tehnyt jo kynnet, sillä olin saanut uuden idean. Alunperin meillä oli sovittu toinen teema, mutta tajusin tänään olevan Itsenäisyyspäivä ja postauksen julkaisu päivä samaan aikaan. Täydellistä tehdä siis kynnet sini-valkoiseksi. Tai ainakin yksi kynsi.

itsenäisyyspäivä

Mulla oli aluksi hieman eri idea näihin kynsiin, mutta en löytänyt mun suomenlipun sinisiä strasseja, joten jouduin vaihtamaan hieman ideaa. Tarkoituksena oli aluksi laittaa timantteja noihin glitterliuku kynsiin, mutta on nää kivat myös tälleen.

Lakkoina tällä kertaa on valkoinen essencen wild white ways. Etusormessa picture polishin freya's cat ja sitä on myös sinisen glitterlakan alla. Sininen glitterlakka on F.U.N:in How deep is your Holo?

itsenaisyyspaiva

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

5 kommenttia:

  1. Toi sininen on kyllä upea, on kyllä lipun väriset! Oli näissä hieman liukua eli en ollut ihan väärässä veikkauksen suhteen. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep <3 voi vitsi mulla meni toi lause sun blogissa kokonaan ohi :D

      Poista