lauantai 20. lokakuuta 2018

Lakkaushaaste: Syksyiset leimadecalit

Taas on aika esitellä seuraavat Lakkaushaasteen kynnet. 

Teille uusille lukijoille tiedoksi, että joka kuun 20. päivä muutamat kynsibloggaajat osallistuvat haasteeseen, jossa kaikilla sama aihe, koristelutyyli ja välillä myös lakkauksen päävärit. Haasteeseen voit osallistua myös instan puolelle #kynsivaihtarit ja #lakkaushaaste tägeillä.

Tämän kerran teema on syksyiset leimadecalit ja väreiksi oli valittu oranssi sekä ruskea. Lakkasin kynteni melkein heti edellisen haasteen jälkeen, mutta tätä postausta kirjoitan vasta 4 päivää ennen julkaisupäivää. Hups. (ja loppuun asti viimeisenä iltana.) Inspiraation näihin kynsiin löysin piCture pOlishin uuden kokoelman lakasta. Sillä värinä ruskea on mielestäni vaikea laittaa kynsille, mutta tämän saamista kynsillä odotin.
3

Kynsillä on kaksi paksuhkoa kerrosta piCture pOlishin uuden kokoelman kauniin kuparinruskeaa amber. Lakka on aivan täynnä pienen pientä holohippua. Kokoelman julkaisuhetkellä ensimmäinen ajatus tästä lakasta oli en osta. Livenä tämän nähdessäni mielipiteeni muuttui täysin. Lakan metallisuus ja holohippuset olivat aivan ihanan näköiset lievä, joten tietysti tämän kotiutin itselleni.

Leimadecalit tein silikoonimatolleni kirkkaan lakkakerroksen päälle. Leima on Creative Shopin laatasta numero 23. Leimasin lehdet Moyran mustalla leimauslakalla, jonka jälkeen väritin ne piCture pOlishin fox, autumn ja pooh lakoilla.

4 1 2

p.s. tämä viikonloppu menee I Love Cesars- ja I Love Me -messuilla. Kannattaa facessa kurkata Cesarsin messuijen lauantain ja sunnuntain ohjelma vielä. Lauantaina on luvassa live musiikkia <3 sekä arvonta.

4 kommenttia:

  1. Ihanat! Mulla sama leimauslakka käytössä tässä haasteessa. ;)

    VastaaPoista
  2. Nämä on kyllä aivan ihanat ja niin syksyiset <3

    VastaaPoista
  3. Hirmu ihanat! Onneks ostin Amberin se on niin kaunis<3

    VastaaPoista
  4. Et sattunut 20 tekemään? :D vitsi vitsi. nää on kivat!

    VastaaPoista