torstai 4. tammikuuta 2018

2017

Halusin tehdä yhteenvedon koko vuoden kynsistä ja tässä ne ovat. Mukana on paljon onnistuneita ja joitain, jotka eivät enää niin miellytä . Kolmetkymmenetkahdet kynnet ja näiden lisäksi on tietysti kaikki swatchit. Nyt vuonna 2018 haluaisin tehdä enemmän koristeluita kynsille ja julkaista niitä blogissa. Toivottavasti toiveeni on mahdollista toteuttaa.

Loppu vuosi 2017 oli mulle tosi rankka töissä. Ja tälläkin hetkellä ahdistaa ajatus töihin paluusta ens maanantaina, sillä en tiedä ketä töissä on. Loppu vuonna mä olin viimeiset kolme viikkoa yksin kahden sijaisen kanssa ja se oli rankkaa, sillä sijaiset ei tunne lapsia. Jouluviikolla olin jo niin loppu, että sairastuin flunssaan ja korvatulehdukseen. Olin kolme päivää sairaslomalla ja kaksi viimeistä päivää töissä ennen joulua oli väkinäisiä ja mun ajatukset oli vaan tulevassa lomassa. Tämän kaikenlisäksi mulla oli vielä opiskelija ja vastuu hänestä, joka lisäs mun työstressiä.  Toivon, että tuleva kausi töissä on helpompi ja kaikki vakituiset työntekijät olisivat töissä.

vk5 vk4 vk3 vk2 vk1 vk

Miten teidän vuosi 2017 meni ? Ja mitä odotatte vuodelta 2018 ?

2 kommenttia:

  1. Äh, toi on inhottavaa jos töissä on paljon sairasteluja, ja pahinta se on juuri päiväkodissa missä kaikki hommat hidastuu heti, jos asiakkaita eli niitä lapsia ei tunne :( Olin itse jossain kohtaa harjoittelussa eräässä yksityisessä päiväkodissa, mihin ei edes saatu sijaisia vakkareiden tilalle, ellei sairasloma ollut oikeasti pitkä, tyyliin viikkoja. Eli oli tosi usein pahat vajaamiehitykset, se oli kyllä tosi stressaavaa vaikka opiskelija silloin olinkin enkä sinänsä vastuussa! Tsemppiä töihin, toivottavasti pian helpottaa <3

    Sulla on kyllä ollut tosi moninainen ja mielenkiintoinen kynsivuosi, toinen toistaan ihanampia lakkauksia! <3

    VastaaPoista