tiistai 7. marraskuuta 2017

I Love Me 2017

Nyt on jo pari viikkoa takana siitä, kun messukeskuksessa vietettiin Suomen suurinta kauneuden ja hyvinvoinnin tapahtumaa eli I Love Me -messuja. Kolmena päivänä messuilla oli kävijöitä yhteensä 58 000 henkilöä. Ja sen myös huomasin perjantaina, että messuilla oli väkeä. Minä pääsin messuille bloggaajapassilla, jonka sain messukeskukselta, ja kävinkin messuilla kahtena päivänä.

Messujen suurin vetonaula taisi tänä vuonna olla Jeffree Star, joka järjesti meet&greatin perjantaina ja lauantaina messuilla Oletkaunis.fi pisteellä, jossa oli myös ensimmäistä kertaa Suomessa testattavana kaikki Jeffreen tuotteet. Kävin itsekkin swatchaamassa ja ostamassa muutaman tuotteen itselleni, mutta vasta sunnuntaina. Silloin olin messuilla jo hyvissä ajoin ja pääsin aika jonon alkupäähän. Oletkaunis.fi pisteelle oli hyvin pitkät jonot koko messujen ajan.

20.10.2017 001

Tänä vuonna lädin messuille yksin, mutta tiesin Hannan olevan messuilla ja laitoinkin hänelle viestiä, että missä hän menee. Löysin hänet luonnonkosmetiikka puolelta ja siellä kierreltiinkin suurin osa ajasta. Hanna kirjottaa blogissaan paljon luonnonkosmetiikasta, josta minä en tiedä oikestaan yhtään mitään. Oli kuitenkin kiinnostava kiertään hänen kanssaan ja oppia uutta. Toinen hyvä asia perjantaina luonnonkosmetiikka puolella kiertämisessä oli hyvä, sillä siellä ei todellakaan ollut samanlaista tungosta, kuin kauneuspuolella. Siellä sai paljon vapaammin kävellä.

Perjantaina en vielä ihan hirveästi messuilta ostellut mitään, mutta laitoin monia asioita mietintään ja saatoinkin sitten ostaa niitä sunnuntaina. Ostospostauksen teen vielä erikseen vähän myöhemmin.

20.10.2017 003
20.10.2017 009

Aika messuilla kului hyvin nopeasti ja huomaamattamme meille oli hiipinyt kova nälkä. Rupesimme miettimään, mihin menisimme syömään ja kävimmekin kiertämässä messukeskuksen kaikki ruokapaikat. Niihin oli kuitenkin aivan kamalat jonot, joten ei jaksettu jonottaa. Bloggaajapassin hyviä puolia on kuitenkin se, että pystyimme lähtemään pois messukeskuksesta ja käydä, jossain muualla syömässä.

20.10.2017 013

Tutustuin messuilla moneen eri luonnonkosmetiikka merkkiin ja päädyinkin yhdeltä merkiltä ostamaan pari tuotetta. Olenkin tuotteita jo testannut ja tykännyt kovasti.

20.10.2017 017 20.10.2017 019

Perjantaina vietin messuilla melkein koko päivän. Ja kyllä sen kävelyn ja kaiken jälkeen olinkin todella väsynyt. Menin vielä messuilta, kuitenkin Cesars Shopin varjomessuilla käymään ja katsomaan minkälainen meno siellä oli. Sekä syömään jäljelle jääneet croisantit.


Sunnuntai aamuna sainkin isältäni kyydin messuille ja olinkin hyvin ajoissa. Ehdin saamaan haluamani Jeffree Starin tuotteet vain alle puolen tunnin jonotuksella. Jonka jälkeen vasta vein ylimääräiset tavarani lehdistökeskukseen ja törmäsin uudelleen Hannaan. Ja kiertelimmekin vähän aikaa yhdessä. Törmäsin messuilla myös Saraan ja etsittiin hänelle NYXin pisteeltä parista isosta laarista Soft Matte Lip Cremeä tietyssä sävyssä ja se olikin hankalaa, mutta mulla kävi tuuri toisen laarin kanssa. Ensimmäinen minkä nostin sieltä oli juuri oikea sävy. Kierreltiin hetki yhdessä ja sitten lähdettiinkin omiin suuntiimme, sillä mulle alko jo messuilut riittää tein vielä pienen kierroksen sen jälkeen ja sitten lähdinkin Cesars Shoppiin vielä viime hetken messuostoksille.

20.10.2017 025 20.10.2017 032 20.10.2017 033 20.10.2017 034 20.10.2017 039
20.10.2017 005

Otettiin Hannan kanssa yhteinen kynsikuva, sillä kynsibloggaajiahan tässä myös ollaan, vaikka messut painottuvatkin enemmän kaikkeen muuhun.

Tämän vuoden messut olivat kyllä aivan erilainen kokemus, kuin yleensä sillä ikinä ei ole koskaan ollut noin paljon väkeä. Koskaan aikaisemmin ei ole väenpaljous ruvennut ahdistamaan, mutta nyt yhteen kohtaan oli pakkautunut väkeä niin paljon ettei siitä edes läpi päässyt. Siksi en mennyt messuille lauantaina ollenkaan, mutta muuten messut olivat aivan mahtava kokemus taas kerran.

Bloggaajapassi eli sisäänpääsy messuille saatu.

4 kommenttia:

 1. Olin jo unohtanut meidän kynsikuvan. Se on hauska :)
  Itse en ole kirjoittanut vieläkään messuista, kun sain todelliset messuöverit. Huono omatunto rahan menosta ja se väenpaljous oli kamalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D mullakin meni sen messuöverin takia näin pitkään :DD

   Poista
 2. Mä unohdin käydä kaikissa niissä paikoissa, joita sä suosittelit, vähänkö mua harmitti! Oli ihana nähdä! ♡

  VastaaPoista