tiistai 21. maaliskuuta 2017

Kauniit sulat

Tammikuun alussa piCture pOlish käynnisti heidän istagramissaan kynsienlakkauskisan, jossa oli aika tarkat ohjeet. Lakkauksessa sai käyttää ainoastaan heidän lakkojaan, joita sai olla 1-5. Mustaa ja valkoista sai käyttää lisäksi sekä koristeluja sai olla, mutta huomion piti kiinnittyä kuitenkin lakkoihin. Näin ainakin muistelisin.

Mulla oli ensin yksi toinen suunnitelma ja sen toteutinkin, mutta onnistuin sen pilaamaan ja lakat eivät oikeen erottuneetkaan toisistaan. Onni onnettomuudessa, näistä kynsistä tulikin sitten tosi kivat.


 photo sukat_zps9ezy6rv5.png

Peukalosta, etusormesta ja pikkurillistä löytyy kaksi kerrosta aivan ihanaa New Yorkia.  Keskisormesta ja nimettömästä kaksi kerrosta aivan ihanaa nudea nimeltä Cherish.

Kolmeen kynteen tein leimadecalit. Ihana sulkaleima löytyi Creative Shopin laatasta 31. Lakkasin Über matille kirkkaat lakkalevyt, joihin leimasin valkoisella MoYoun leimauslakalla. Leimat väritin lämpimän pinkillä Sizzlellä. Siirsin leimadecalit peukaloon, keskisormeen ja nimettömään, ne siirtyivät moitteettomasti, eivätkä rypyttyneet ollenkaan.

 photo pp1_zpstmzipcsi.jpg  photo pp_zpszo7vmrlh.jpg

Nämä kolme lakkaa ovat kyllä aivan ihania ja yksiä lempilakkojani, vaikka piCture pOlishin lakoista on vaikea valita lempparia, sillä ne kaikki ovat niin ihania.

Mikä on sun lemppari piCture pOlishin lakka ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti